AKTUELNO

Kao i uvek, iskrena do koske!

Voditelj Darko Tanasijević je ove noći ugostio nekoliko zadrugara, a oni su, kao što je običaj svake nedelje, sa njim prečešljali sve teme koje su aktuelne u kući. Naime, burna nedelja za nama otvorila je mnoga pitanja, a šta će na to njemu reći njegov naredni gost, ostaje da saznamo. Njegov naredni sagovornik jeste upravo jedna od najintrigantnijih zadrugarki, a to je Maja Marinković. Ona je odmah progovorila o venčanju koje sledi, gde će se u ulozi mladoženje naći Marko Janjušević Janjuš.

Nije mi svejedno zbog te svadbe, i sigurno je da mi neće biti svejedno, ne znam kako ću taj dan ispratiti, ali ću zadatak matičarke odraditi profesionalno. Ja ću sve odraditi kako treba, a kako ću smisliti, biće malo kao neka bockalica, ali da, biće profi - dodala je Maja.
Jesi ljubomorna na Aleksandru? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa dešavalo se nešto i kada smo bili zajedno. Ovo me navodi da je sve bila istina, moja intuicija ne greši. Ja najbolje znam kako je meni bilo tada. Ne mogu da kažem da sam hladna, ne mogu da kažem da ga volim, ali ostaće urezano. Ostalo je to, kao što je on rekao da će imati posebno mesto u srcu za mene, tako ću i ja. To jeste bila velika ljubav. da sam na poligrafu, slagala bih. Ja mislim da me još uvek voli, i da i dalje ima emocije prema meni, posle svega što se dešavalo - rekla je Maja.
Ima li provokacija, interakcije među vama? - pitao je voditelj.
Pa ima, eto malopre, situacija sa Miljanom, i on kao meni kaže "Eto" da ja ne treba tako da završim. Pomazio me po glavi skoro, pa mi je rekao da me voleo kao Boga. Ja znam da se razočarao, ali sam i ja imala neke teške situacije. Dobacujem i ja, stavljala sam neku pidžamicu koju mi on uvek slaže. Biće peckanja do kraja - smejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba, šta je sa njim? Kako ti se čini zbližavanje sa Kristinom? - bilo je naredno pitanje.
Ne želim da pljujem po njemu, ja sam neke stvari uradila sa njim. Pljuvala bih po sebi. Mislim da jeste klošar, da je loš, i imam loše mišljenje, žao mi je što je on taj... Kada sam ja bila u tom nekom emotivnom haosu, trebala sam da slupam ljude. Sama sam kriva što sam to dozvolila, jer to nije bila ljubav. On je od početka znao da sam imala emocije prema Janjušu. Zgadio mi se, on ne bira devojku, niti da li će nekoga da povredi, isto i odnos sa Milicom Kemez, kao Borin prijatelj pokušava da je poljubi. Sada može sa bilo kojom devojkom da radi šta hoće. Kristina je okej, ali nisam je upoznala. Želim joj dobrodošlicu - rekla je Maja.
Jovana i Karić? Da li sve zadrugarke ljubomorne na taj odnos? - glasilo je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Mića rekao to, ja sam rekla da je to istina, i onda me Stefan izrešetao, pa sam ja spustila loptu, jer sam videla da je bio nervozan. Posle se izvinjavao, rekao da se sve slomilo na meni, a ja razumem, jasno mi je. Jovanu devojke ne mogu da gledaju, a pola njih se lože na Stefana. On je poželjan, volele bi da su na njenom mestu. Nataša se loži, Rialda, Ermina... Rialda i Jovana imaju netrpeljivost, tu posla nisu čista. Oni treba da se bore ako osećaju da treba - rekla je Maja.
Teodora je unela pometnju kod Rialde i Kenana? - dodao je voditelj.
Ja o Teodori nemam lepo mišljenje, mislim da je folirant, imale smo svađe zbog Čorbe. Možemo mi da sednemo i sve, ali kao osoba, ne. Ako je imala nešto za Kenana, trebala je odmah da kaže, a ne sada, nego kada si ostala bez odnosa sa muškarcima. Spremna je na sve zarad opstanka. Ja ne volim takve ljude koji ćute, a ovamo radiš neke perfidne stvari. Slažem se da Kenan nije trebao da nastavio da odgovara, ali ona je ta koja je potencirala, sve je izneto sinoć. Ja samo gledam realnu situaciju. Od sinoć je komentarišu, ona je danas rekla da se posvađala sa Čorbom, i da joj je rekao da ga je sramota, jer je uhvaćena u laži. Ja dok sam bila sa Čorbom, ja sam uvek govorila da su imali nešto, ja vidim neke stvari. Sada je svi zovu lažljivicom. Ona je malo sa Vladimirom, pa sa Čorbicom, pa Fran, pa se vrati kod Čorbe, sada joj se kao sviđa Anđelo... Ja to ne volim sa cveta na cvet zarad nečega. To mi je nekako realnije - govorila je Maja.
Dragana ti zamera odnos sa Milicom, i Paula te upozorava na taj odnos? - bilo je podpitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je neko sa kim sam dobra od prvog dana. Sanju i nju volim najviše u kući, a Dragana je uvek bila tu, setimo se kada je Janjuš bio na ostrvu. Ima pravo da mi zameri, jer je loša sa njom. Ja ću ostati dobra sa Milicom, ali ako Dragani toliko smeta, ja to neću prekinuti. Ona je meni ovde najbitnija, ne bi je Taki pozdravio da nije tako. Što se tiče Milice, bile smo korektne, a sada smo malo bliže. Kada sam videla klip sa Čorbom, to mi je bilo malo neukusno. Ne mogu da zamerim sada, ali mislim da sada nemamo mi toliko blisku relaciju da smo drugarice kao Dragana i ja. Ne mogu ja to da stavljam u isti koš - zaključila je Maja.
Ne mislim da Milica ima lošu nameru kada je Čorba u pitanju. Kada su pali na pod, delovalo je kao muvanje, i on je kao krenuo da je poljubi, a ona je okrenula na bratski odnos. Ostalo mi je urezano, ali kada vidim šta on radi sa drugim devojkama, onda me briga. Drago mi je da sam se prešaltala - nasmejala se.
Šta ima Aleksandra, a da ti nemaš? - bilo je naredno pitanje.
Janjušu blizina uradi svoje, prorade mu simpatije ka toj strani, ali ja sam uvek sumnjala da tu postiji nešto. Ona jeste zaljubljena, ali on mene i dalje voli, jer kada god je zagrli, on uvek pogleda u mene. Mislim da sam baš sa Kikijem komentarisala. Ja sve primetim, jer i ja gledam u tu stranu - govorila je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga