AKTUELNO

Članovi žirija Pinkovih zvezda previše su se opustili.

Posle Bogdana i Sare, članovima žirija "Pinkovih zvezda" predstavio se Žarko Stanojević koji je otpevao pesmu "Gordana" Šabana Šaulića.

Foto: TvPink Printscreen

Bolje nije moglo, šta da ti kažem. Guraj napred, ti si dobar pevač - oduševljen je bio Šaban Šaulić, dok mu je Miroljub Aranđelović Kemiš rekao da je otpevao na drugačiji način od originalnog izvođača, što mu se dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

Posle Kemiša, reč je dobila Maja Nikolić koja je zatražila da joj muž Zorice Brunclik otpeva nešto, budući da je čula da sjajno peva. Zorici se to, pak, nije dopalo, zbog čega je Maja negodovala.

Foto: TvPink Printscreen

- Što si sad ljubomorna, kažeš da smo dosadni, a ne daš da mi peva?! - upitala je Maja, a budući da više nije mogla da je sluša, Zorica je spustila svoju crvenu stolicu, a za njom i Kemiš.

Poslednja kandidatkinja u trećoj grupi takmičara je talentovana Andrijana Radonjić, koja je otpevala pesmu "Bruka" Svetlane Cece Ražnatović. Svojim energičnim nastupom pošteno je razmrdala žiri, a onda su usledili komentari. Oduševljeni Kemiš ponudio je Andrijani da joj pokloni pesmu, a onda je Maja počela da provocira Draganu Mirković na račun njene imovinske karte.

Foto: TvPink Printscreen

- Bože, što meni neko ne pokloni dvorac umesto pesme?! - provocirala je Maja, a onda ju je Dragana odmah sasekla.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako išta mrzim, to je ta priča. Mislim da više zaslužujem i vredim kao osoba. Ne, ozbiljno, počeću to da gledam kao sopstveni kompleks, života mi - rekla je Dragana kojoj je bilo veoma neprijatno.

Usledila je priča o kućnim ljubimcima - budući da Maja Nikolić ima pitona, Kemiš joj je ponudio da joj pokaže svog, što je do suza nasmejalo sve u studiju, pa i Zoricu Brunclik. Ipak, ona je spustila svoju stolicu, dok je Dragana pobegla glavom bez obzira.

Foto: TvPink Printscreen

- Pitona više nikome da nisi nudio - zapretila mu je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Piton

#Televizija Pink

#Zorica Brunclik

'