AKTUELNO

Ni kada su kandidati napustili velelepnu Pinkovu scenu, strasti među članovima žirija Pinkovih zvezda nisu se smirile.

Nakon što je Milan Kalinić pročitao rezultate glasanja kada je treća grupa takmičara u pitanju, ponovo se obratio Maji Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Je l' stvarno misliš da ovo  možeš argumentovano da braniš?! - razočaran je bio Milan, a nakon Majinog potvrdnog odgovora usledila je nova svađa sa starom tematikom.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si Bogdanu dala keca, bruko jedna! Sram te bilo! Ti se iživljavaš - urlala je Zorica Brunclik, dok je Maja govorila kako se ostali članovi žirija dodvoravaju publici, što ona nikada nije radila.

Foto: TvPink Printscreen

U priču se umešala i Dragana Mirković - ni njoj se nije dopalo to što je Maja Nikolić uradila, a kako je vreme odmicalo, tenzija je bila sve veća, pa je Kemiš počastio Maju brutalnim uvredama.

- Ti, bre, ništa ne znaš! Ti si budaletina, stvarno, majke mi! Ne razumem o čemu ti pričaš. Pojma, bre, nemaš - besneo je Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

Čitava ova situacija odrazila se i na Šabana Šaulića, kojem je nakratko pozlilo, zbog čega se uhvatio za glavu. Četvrta grupa kandidata izašla je na scenu iako je svađa još uvek trajala, a kada su se strasti smirile, prvi kandidat iz nove grupe započeo je svoj nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Svađa

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'