AKTUELNO

Pop pevačica otkrila je do sada nepoznate detalje kada je njen odnos sa Miroljubom Aranđelovićem.

Treća po redu u drugoj grupi takmičara nastupila je Tanja Avramović, koja se odlučila za pesmu Snežane Đurišić "Kleo se, kleo". Ova pesma, po svemu sudeći, nije bila pravi izbor, budući da Zorica Brunclik nije bila zadovoljna.

Foto: TvPink Printscreen

- Tanja, meni je ovo zvučalo samo korektno. Odlična je pesma koju si odabrala, ali ti si mi nekako školski zvučala u njoj. Bila si mi, jednostavno, neubedljiva, kao da nisi želela da daš sve od sebe. Nisi grizla - iskrena je bila pevačica, dok se Šaban Šaulić složio da je ovo bilo njeno najlošije izdanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene Kemiš voli, mi smo se pre početka emisije izljubili, izgrlili, štipkala sam ga po obrazima i on je šmeker - otkrila je Maja, dok je Kemiš sebe nazvao "debelim medom".

Foto: TvPink Printscreen

Zorici Brunclik nije odgovaralo ono o čemu su pričali Maja i njen suprug, pa je rešila da stavi tačku na ovu priču.

- Molim vas, ostavite me na miru. Nemoj da me brukaš! - rekla je Zorica Kemišu.

Poslednji u drugoj grupi takmičara predstavio se Hamza Sokolović, koji je otpevao pesmu Džeja Ramadanovskog "Nedelja".

Foto: TvPink Printscreen

- Odličan izbor pesme za ovaj krug. Ovde se ne igra na nula-nula, ovde se igra na gol više. Nema nigde Hamze onog kojeg znam, da pusti glas - rekao je Kemiš, a Šaban Šaulić rekao je da mu se činilo da je pevač jedva čekao da "protrči kroz pesmu".

Foto: TvPink Printscreen

Pre nego što je počela sa glasanjem, Maja Nikolić bila je šokirana šalama Milana Kalinića na račun jedinog muškog kandidata u grupi, a zbog čega joj je voditelj pojasnio da ništa ružno nije rekao i da će se to videti na snimku.

Foto: TvPink Printscreen

Direktno u polufinale "Pinkovih zvezda" iz ove druge grupe takmičara prošla je Dragana Krstić, dok je iz daljeg toka takmičenja eliminisana Anastazija Mitrović. Tanja Avramović i Hamza Sokolović pevaće u baražnom delu emisije.

D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Svađa

#Televizija Pink

#Zorica Brunclik

#pevačica

'