AKTUELNO

Pevačica je otvorila dušu i za Pink.rs otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

Atraktivna pevačica Marina Visković vredno radi na svom trećem albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana, a kako kaže, svojih muzičkih početaka rado se seća. Ona je još kao veoma mlada devojka punila prestoničke klubove, a za Pink.rs otkrila je i ko je zaslužan za njene prve pesme.

Foto: Pink.rs

Naime, u pitanju je pokojni pevač Darko Radovanović koji je 2011. godine zajedno sa svojim menadžerom Aleksandrom Miloševićem poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda, u blizini Dobanovaca.

PROČITAJTE JOŠ: IZGUBILA KONTROLU NAD VOZILOM: Pevačica Goca Lazarević imala saobraćajnu nezgodu!

Foto: Facebook

- Ja sam kao veoma mlada devojka počela da pevam i bila sam najpopularnija klupska pevačica sa samo 20 godina. Ponosna sam na to svoje iskustvo. Tada je veliki broj mojih kolega dolazio da me sluša. Uvek mi je značila podrška kolega. Između ostalog, na početku karijere mi je mnogo pomogao pokojni Darko Radovanović. On me je odveo da kupim svoje prve pesme, a između ostalog i prelepu baladu ''Moj pakao'' koju sam nedavno i snimila. Ta pesma je bila 10 godina u fioci - otkriva Marina za Pink.rs i priseća se pokojnog pevača:

- Darko je bio moj drug, prijatelj... Pevali smo na istim mestima, ja sam tada bila klinka. On je prepoznao talenat u meni i mnogo mi pomogao. On je bio stvarno jedan divan čovek, veliki umetnik i veliki borac... Žao mi je što mu se to desilo - rekla je pevačica za naš portal i dodala da zahvalnost duguje i popularnom folkeru Aci Lukasu.

Foto: TvPink Printscreen

- S druge strane mnogo mi je pomogao i Aca Lukas kod koga sam više puta bila gost na koncertu. Otvarala sam Marakanu i Arenu i sa te strane mi veoma znači njegova podrška - završava Marina.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Aca Lukas

#Darko Radovanović

#Marina Visković

#Srbija

#pevač

#pevačica

'