AKTUELNO

Ne radi više od godinu dana!

Iako sa suprugom Urošem Domanovićem i sinom Vasilijem Andrejem živi na relaciji Cirih-Beograd, pevačica Goga Sekulić trenutno sa porodicom boravi u srpskoj prestonici. Kaže, tu im sada više odgovara.

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

- U Švajcarskoj je sve zatvoreno, tako da nam ovde odgovara zbog deteta jer ide u vrtić i druži se sa vršnjacima. Uroš će biti još par dana i mora nazad. U Cirihu je lepo i nekako mirnije dok je u Beogradu akcija non-stop - kaže Goga i dodaje da oko bebe nema pomoć dadilja.

Baš sam posvećena majka i non-stop sam sa njim sem kada je u vrtiću. Čak ga odvedem kasnije, a uzmem ranije! Nemam dadilju! Imali smo neke pokušaje, ali nisam bila zadovoljna sa izborima. Bake i deke uskoče kada zatreba - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže da je ne iznenađuju sve češće žalbe kolega, koje više od godinu dana ne mogu da nastupaju zbog pandemije korone.

Kako da se ne žale?! Najviše je naša branša pogođena. Kada god bih to rekla doživela bih napade i gomilu nekih komentara, ali to je surova realnost. Nadamo se svi boljim danima! Kako je svima, tako je i meni.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Goga Sekulić

#Uroš Domanović

#finansijska kriza

#koronavirus