AKTUELNO

Pružila mami svu podršku.

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, već danima vodi ratove sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša, koji najviše pobesne kada ona ustane da ih komentariše. Sinoć su se u "Zadruzi" odigrale nominacije, a zadrugari su birali između potrčaka Vladimira Tomovića, Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe. Nadica je ovog puta imala kraće izlaganje nego obično, ali je rekla šta misli o ovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Partner Tare Simov je rekao da neće moći da izdrži moju nominaciju, i da će otići, ali vidim da je ostao. Za Čorbu, svaki dan se viđamo, bila sam mu razredna, a sada sam mu zla ujna. Zameram mu zbog Maje i ponašanja prema njoj. On se upleo u to, ali nadam se da će se izvući. Moj kolege, moj kuvar je jako dobar momak, i ja ga mnogo volim - pričala je Nadica o Čorbi, pa prešla na Taru:
Tara Simov je jedna mlada devojka, koja ima oči srne, i jedna je fina devojka, ali Tara Simov - Čavka, ona je jedna pokvarena devojka, smeje se kao veštica. Ja nju i njenog dresiranog mačka neću komentarisati, ona ga je sama dovela do usijanog krova, ali dresura ti je super, ali nju ću stalno komentarisati za crnim stolom. Van stola sam tu za sve, ali za stolom ne. Nominovaću Taru - istakla je Kijina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kiju često pominju u "Zadruzi", a mnogi su Nadici zamerili što je izjavila da je Tara iritira više od Lune Đogani. Kija se povodom ovoga još uvek nije izjasnila, a u njenom poslednjem intervjuu za naš portal otkrila je šta misli o potezu Ša da uđe u vezu sa Tarom, dok je još uvek zvanično u braku sa Ivanom Aleksić. Ovaj intervju možete pročitati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je ispratila dešavanja sa sinoćnih nominacija, a na društevnoj mreži Instagram imala je samo jednu poruku za svoju mamu. Ona je okačila video od sinoć, na kom Nadica komentariše Taru i stavila emodži majke, koje je prerušena u kostim superheroja.

Super majka - stajalo je iznad ovog emodžija.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Autor: M. P.

#Kija Kockar

#Nadica Zeljković

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov