AKTUELNO

Još uvek nije lokalizovan požar koji je izbio na Lionu u Beogradu, kako je rečeno TV Vesti, na svu sreću nema povređenih.

Foto: TV Vesti

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: TV Vesti

Foto: Pink.rs

Na licu mesta su dva vatrogasna vozila, a vatru gasi 19 vatrogasaca. Stanari su, kako javlja reporter TV Vesti, vidno uznemireni i čekaju epilog ove drame.

Veliki požar izbio je u potkrovlju zgrade, a kako su stanari rekli za TV Vesti, zapalio se klima uređaj. Na licu mesta je i jedna ekipa Hitne pomoći, a u vozilu se nalazi stariji muškarac koji se nagutao dima.

Foto: Pink.rs

Nakon dojave požara na Zvezdari, vatrogasne ekipe su veoma brzo stigle na lice mesta, ali zbog nepropisno parkiranih automobila nisu mogle da pridju zgradi čije potkrovlje je zahvatila vatrena stihija. Zahvaljujući brzoj intervenciji „Parking servisa“, čije dizalice su brzo reagovale, vatrogasci su uspeli da priđu zgradi i započnu gašenje požara.

Foto: Pink.rs

„Parking servis“ je sa Operativnim centrom Skupštine grada na stalnoj vezi i istog trenutka se odaziva pozivima hitnih službi, koje traže pomoć dizalica ovog beogradskog komunalnog preduzeća. Od brze intervencije često zavise i imovina, ali i ljudski životi.

Foto: Pink.rs

Želeo bih da pohvalim brzu intervenciju vatrogasne brigade, koja svakodnevno požrtvovano spašava ljudske živote i imovinu. Saradnja sa Gradom Beogradom i svim hitnim službama je odlična, a to se vidi baš u ovakvim situacijama. Apelujem na građane da svoja vozila propisno parkiraju, da ne bi dolazilo do ovakvih trenutaka, kada su minuti veoma važni, jer nečiji život visi o koncu – rekao je direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković.

Više u prilogu ispod.

Autor: S. K.