AKTUELNO

Svi su i dalje u stanju šoka.

Voditelj Milan Milošević podigao je Taru Simov u emisiji "Pretres nedelje", kako bi prokomentarisala zvaničnu informaciju koju je ranije saopštio Nenadu Aleksiću Ša, da se njegova supruga Ivana razvodi od njega. Tara je jedva izustila glas i krenula da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta da kažem. Osećam se krivom za to što se dogodilo, što se nisam sklonila. Krivo mi je, osećam grižu savesti. Da je Nenad bio inicijator toga, bilo bi drugačije. Ovako se osećam kao saučesnik u zločinu. Izjeda me ovo. Sve me je saseklo. Ne mogu da se sastavim. Vidim koliko je i njemu loše. Ja plašem već danima. Ne znam šta moji misle. Ja sam ustala i rekla da ga volim i stojim iza toga, on stoji iza svog. Sj*bana sam - rekla je Tara.
Ti si proglašena za najlojalniju osobu u Zadruzi - otkrio je Milan.
Ja sam taj lik, nikad nikog ne bih prodala. Drago mi je da su gledaoci glasali na taj način. Prvi put sam sa Sandrom danas pričala o tome šta je meni, ni Marku to nisam rekla. Idem po kući kao utvara, ne znam ni što plačem - dodala je Simova.
Ja Taru ne krivim ni za šta, uopšte. Ako je neko kriv, ja sam sam kriv. Dobio sam poruku preko Kenana da se sklonim od Tare, nisam kapirao da je to toliko ozbiljno - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam znala. Meni je Nenad samo rekao da njegovoj supruzi smeta kada se grlimo i ležimo na istom krevetu, to od toda nismo radili - rekla je Tara.
Vi niste ni svesni od emocija šta radite - poručio je Kristijan.
Ja sam nju gurao od sebe. Očigledno nisam pazio dovoljno. Ja Taru nisam gurao od sebe jer mi ne prija, nego zbog ovoga - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, kakve su tvoje emocije prema Tari? - pitao je Milan.
Nisam zaljubljen u nju, prija mi. Dopada mi se, ali sam pazio šta radim. Mislim, pazio... - prokomentarisao je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.