AKTUELNO

Prvo oglašavanje nakon vesti da joj je sestra u drugom stanju!

Voditeljka Dušica Jakovljević nakon reklama porazgovarala je sa Mensurom Ajdarpašićem o vesti da Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić čekaju dete, nakon što je ona uradila test koji je pokazao dve crte.

Kako reaguješ na ovu situaiju? Mi smo bili zabezeknuti Janjuševom reakcijom, on ne može da veruje - govorila je Dušica.
Nije zadovoljan odnosom, njega tek stiže, pa možda zbog toga tako nailazi - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku Dušica je najavila da pokušavaju da stupe u kontakt sa Sitom Ahmić, koja je prvo nije javila na poziv, a onda ipak pristala da razgovara.

Ne znam da li gledate, uživo ste u programu. Aneli je radila test i pokazao je dve crte, što znači da je u drugom stanju. Test će da se ponovi, da bi bili sigurni. Znate kakva je situacija i trenutno nema njegovu podršku. Kakvo je Vaše mišljenje? - pitala je Dušica.
Ja sam u šoku, sa svih strana mi pišu ljudi. Iskreno,ja ne znam šta bih rekla. Ako je trudna i sve bude kako treba, naravno da će da ima podršku porodice i dete i ona, ali što se tiče njega čovek me ne zanima u životu. On je pokazao da je manipulator i da se igra, nikad u životu neću podržati taj odnos. Dete treba da se rodi, podržačemo je, ali njega podržati nećemo - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako pokaže pokajanje? - pitala je voditeljka.
On kad bi pokazao da ima volju pružili bismo šansu zbog nje, ali mislim da on ne može da se promeni.Imao je više prilika nikad se nije ispravio. Mama je van sebe i mislim da ona neće da se javi - odgovorila je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.  

Autor: A. N.