AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a trenutno se priča o raspodeli budžeta Ane Bulatović. Sandra Rešić nastavila je da komentariše Anine odluke i njenu svađu sa Draganom Mitrović.

Dragana je jedini čovek koji te je posle Đedovića nazvao ljubavnicom ovde, a dala si joj srednji budžet - prebacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene više ne boli kada me neko naziva ljubavnicom, ja sam bila voljena žena, nisam služila samo za neke stvari. Voleli smo se na neki bolestan način. Tako da, to je to, on je moja prošlost, ne želim da se vraćam na njega. Ja nisam rekla da ga i dalje volim, nego da nisam prebolela neke stvari - rekla je Ana.
A šta je sve rekla za Jovanu misicu. Dala joj je najmanji budžet, a za sve najgore stvari koje je govorila o Jovani misici, danas joj je rekla da je "malo folirant". Slušam i ne verujem - dodala je Sandra.
Ja stojim iza svega što sam rekla. Rekla sam sve što mislim, neke ljude sam zavolela, nekih ljudi mi je žao. Hoću sve da ispoštujem, za mene je sve to stresno - nastavila je Bulatovića, a ustala je i Miljana Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Da ja nisam progovorila danas, dobila bih veliki ili srednji budžet. Postoje klipovi gde ona sve i svašta priča o meni. Misli sve najgore o meni. Ja nisam bila ljubavnica, nisam išla kod žene u kuću da pitam ljubavnika koga više voli, ženu ili mene. Dala mi je najmanji budžet jer sam joj rekla sve ono zbog Dragane. Jedno misli, drugo radi. Kako te nije sramota da uzmeš od mene posle Đuskovizije kutiju budžeta? Njena podela budžeta je seljačka politika. Moje uši nisu mogle da izdrže to, počela sam da se nerviram. Svaka čast Kristijanu što nije bio tu, poludeo bi. Ja sam išla u apartman da perem čaše da ne slušam - istakla je Miljana.
Za to i jesi, da pereš čaše dok ja pričam - rekla je Ana.
Ona je izdajica, mene je izdala, rekla je Đoletu nešto što sam joj rekla - dodala je Kulićeva.
Ko si mi ti da te izdam, nisi mi prijatelj - odbrusila je Bulatovićeva.

Miljana je sve vreme imitirala Anu kako priča, a ni Bulatovićeva joj nije ostala dužna.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolesna bolesnica, umešala se čoveku u brak, išla mu u kuću, a on sada ima još jedno dete - govorila je Miljana.
Ako, neka su živi i zdravi - dodala je Ana.
Kad budem izašla, napraviću bend i zvaću ga da svira u bendu, imaće pet puta veći honorar nego kod nje. Presmešna je. Ona je ljubavnica, ljubavnica nikada ne može da bude povređena, tukla je ženu... Ona je i seljačkom manipulacijom izmanipulisala Draganu da je postavi za vođu - nastavila je Kulićeva.
Mene je sramota da imam klip gde se svađam sa Miljanom Kulić - istakla je Bulatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, to misliš o meni. Ko si ti, ko si ti? - pitala je Miljana.
Ko si ti? Pričaš mi da sam k*rvetina, a posle mi se izvinjavaš ispred diskoteke, htela si da me ljubiš u usta. Doviđenja, prijatno. Sedi - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.