AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić tu je ove noći da raskrinka učesnike do srži. U sledećem klipu Matora i Milena Kačavenda su komentarisle ponašanje Anite Stanojlović za koju tvrde da se folira i da se nije promenila, iako tvrdi da jeste.

Kada imam te reackije svako ima pravo da kaže da se nisam promenila, ali ja sam se promenila, mogu da pričaju do sutra da sam bolesnica. Spašena sam od zla i to je to - rekla je Anita.
Poenta svega je ovoga da žele da dokažu kako ću ja ispasti neki prosvetitelj, kako hoću da pokopam Anitu. Ma one su kontraditkorne, ona kaže da je Anita zlo, da smo mi beda na bedu, onda nek kaže još bolje. Vi čim pričate da ona radi na silu, znači da je njena promena vidljiva. Oni moraju da shvate da se Anita i ja ne takmičimo. Matora mora da nađe novu devojku da bi zaboravila na Anitu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa naćiću još bolju da je smuvaš. Anita je bolesnica, Anđelo je ušao na gotovo, ušao je u priču, video je da prolazi priča, ja pričam svoje mišljenje, pa nek budem najgora. Fora kao on me spasio od zla, što si onda htela da manipulišeš tim zlom? On je izneo pet teorija zavere, ali ništa nije istina. Jedina istina je da ćeš ostaviti Anitu. Tebi Marko smeta, radiš istu stvar kao sa mnom, šlihtaš se Marku - rekla je Matora.
Ne lupetaj bre molim te - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo moraš da znaš da kad te budem videla napolju, da ću da te use*em od batina. On to radi na silu, sve na silu. Ja pozanjem i njega i nju, oni se foliraju, jednostavno - rekla je Matora.
Ona je sujetna i iskompleksirana, ne može bez mene - rekla je Anita.
Danas pričaš o Bojanu nešto, a sve laže - rekla je Matora.
Pa nju više boli Bojan, nego mene kao njenog dečka. Ja sve pričam lepo o tom momku, to je otac njenog deteta - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja mama se us*ala - rekla je Matora.
Ma ajde ostavi ti moju mamu na miru više. Moja mama je srećna bez mene i uvek će biti - rekla je Anita.
Ajde ćuti ti jel ti smeta i Stefan? Njen bivši dečko - rekao je Anđelo.
Ma nemoj ti da pričaš kad ne znaš ništa. To je Stefan sa kojim je prevarila Bojana - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko god ona mislila da je dečko i da može da se bije sa mnom jer je dečko metar pedeset, mene ne interesuje žena koji želi da bude dečkić. Kompleksi su neizlečivi - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.