AKTUELNO

Evo kako je dočekao vesti!

Dragana Mitar, bivša učesnica "Zadruge", danas se i zvanično razvela od supruga Siniše Dragutinovića. Iako već dugo nisu zajedno, na brak je tek danas stavljena tačka, a nekadašnja učesnica rijalitija lepe vesti potvrdila je za naš portal.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković, Privatna arhiva

- Istina je, sad sam zvanično razvedena! Srećna sam, baš sam srećna, konačno da se i to završi, ovako zvanično! Dočekala sam posle dve godine da se konačno razvedem, a dobila sam alimentaciju i starateljstvo nad sinom, Jovan je sa mnom - ushićena je bila jutros Dragana.

O novitetima ubrzo smo obavestili i njenog bivšeg dečka Edisa Fetića, učesnika treće "Zadruge", sa kojim je uplovila u strastvenu romansu još tokom svog braka sa Sinišom (dok je on takođe varao svoju suprugu Zilhu Karišik Fetić, od koje se nedavno razveo).

Foto: TV RED Printscreen, Privatna arhiva

Stvarno? Ja njoj želim sve najbolje, kao i uvek... Stvarno je tako. Ne bih da se mešam, zaljubljen sam i srećan - bilo je sve što nam je rekao Edo, koji je ostao tajanstven kada smo ga upitali da nam obelodani identitet svoje lepše polovine.

- Nije iz Srbije... Polako, čuće se. Ozbiljna je priča - u svom stilu poručio je Fetić.

Foto: RED TV printscreen

Autor: D.T.

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

#Zadruga