AKTUELNO

Evo ko ga je dočekao!

Poznati italijanski influenser i biznismen Đanluka Vaki vakcinisao se u Beogradu 12. maja, a sada je ponovo došao u Srbiju kako bi se revakcinisao u Hali 3 Beogradskog sajma.

Đanluka je sleteo u Beograd da primi imunizaciju privatnim avionom, a na sebi je nosio belu košulju i sako, a dočekao ga je Goran Vesić.

- Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam - rekao je Đanluka.

- Ovde se osećam kao kod kuće, organizacija je najbolja. Srećan sam što sam ovde", dodao je italijanski milioner i objasnio da su sve vakcine dobre, kao i da svi moraju da je prime da bi bili dobro. On je otkrio i da nije imao nuspojave posle vakcine.

Podsetimo, u srpsku prestonicu stigao privatnim letom i to samo kako bi se vakcinisao, a to mu je priuštio prijatelj kog ima u Srbiji. Poznati Italijan tada je uputio veliku zahvalnost Srbiji preko društvenih mreža.

- Vraćamo se u Bolonju, vakcinisali smo se u Beogradu. Hvala Srbijo - rekao je Đanluka Vaki u video snimku koji je objavio iz aviona posle vakcinacije.

Video: Instagram.com/gianlucavacchi

PROSLAVIO SE PLESNIM POKRETIMA

Podsetimo, Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode. Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina. Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

Autor: N.V.