AKTUELNO

Ovo sebi nikada više ne bi dozvolila!

Ove subote u emisiji ''Magazin In'' na televiziji ''Pink'', kod autorke i voditeljke emisije Sanje Marinković, gostovale su samo dame. Na temu ''Koje su to najčešće greške svih dama'', budući da u novom milenijumu svaka žena sama plaća svoje greške, govorile su voditeljka Dušica Spasić, pevačica Leontina Vukomanović, pevačica Nikolina Kovač, glumica Eva Ras i spisateljica Ljiljana Habjanović Đurović.

Foto: TV Pink Printscreen

Jugoslovenska glumica Eva Ras otkrila je koje greške iz mladosti su je koštale i šta nikada ne bi ponovo dozvolila sebi da je u tim godinama.

Ne bih nikako dva puta da se udam i da se razvodim, to mi se ne dopada u mom životu. Toliko su mi punili glavu: ''Nevinost, nevinost, nevinost!'', da sam ja morala da se udam. Kada sam se razvela, sa mnom su se ponašali bezobrazno. Hej, pa nisam ja drum, ne možeš ti tu da prođeš! Pa sam se ponovo udala i to ne bih ponovo radila. Sačekala bih pravu ljubav i da budem srećna do kraja života - zaključila je Eva Ras.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se prisetila još jednog, kako kaže, sramnog događaja iz života.

Prvi put nisam htela da se razvedem i u jednom času je sudija rekao: ''Ama ženo moraš da se razvedeš, ako on neće da živi sa tobom!'' i to je isto jedan sraman momenat iz mog života kog se setim - dodala je Eva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Eva Ras