AKTUELNO

Za Pink.rs pričala je na razne teme, a otkrila nam je i zašto nikada više ne bi živela sa emotivnim partnerom!

Transrodna pevačica Elektra Elit preko noći je osvojila publiku što svojim provokativnim pesmama, što svojom iskrenošću. Njene pesme, kao i duet koji je objavila, broje milionske preglede, zbog čega je jako srećna, a njene izjave se i te kako prepričavaju. Iako je tek godinu dana na javnoj sceni, uvek izazove pažnju gde god da se pojavi i svi gledaju u nju. Kada je javno priznala da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, iako se možda očekivalo da će naići na negativne komentare, kako ističe, to se nije desilo i njena iskrenost joj je samo pomogla u onome što radi kada je njen javni život u pitanju.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Za portal Pink.rs Elektra je dala veliki intervju u kom smo se dotakli raznih tema. Na prvom mestu osvrnula se na novu pesmu provokativnog naziva "Da se gazimo" i to zašto uživa u tome da njeni spotovi izgledaju visokobudžetno.

Mnogo sam pozitivnih komentara dobila, inače sam navikla da budu sve neki hejteri! Jako sam zadovoljna, vidim da se sluša svuda, krajnje je vreme bilo da nešto drugačije bude na našim prostorima. Ja sam hedonista u životu, volim da sve šljašti. Svi komadi iz spotova, to je moje vlasništvo, slike, sfinge, sve to što je izgledalo skupo je moje vlasništvo. Što se mene tiče finansijski, ja mogu i sutra da pustim novu pesmu, ali neću da ih preklapam. Biće ludilo.

Kako kaže, komentari "hejtera" je ne pogađaju i ne bavi se njima jer je svesna da oni koji prate njen rad nikako ne mogu da je mrze, već su njeni fanovi.

Ne, ja sam milion puta rekla, ja sam ladovina žešća, neka nastave da hejtuju. Ako neko odgleda ceo moj spot i čita sve moje intervjue, to nije hejter, to je moj fan. Neko ko je moj hejter će preskočiti moj kanal. To su sve fanovi koji žele da budu kao ja ili žele da pred spavanje gledaju moje ljubavne igrarije. Živeli hejteri, ne treba da te svi vole.

Otkrivanjem da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, Elektra je privukla još veću pažnju koju nije mogla ni da zamisli. Kako ističe, to je njena primarna profesija.

Čim je "Nacionalni dnevnik" televizije Pink objavio to, onda je veliko. Ja nisam znala, već sam imala video na Instagramu gde sam pričala o tome, ja ništa nisam krila. Ja sam sada objavila pesmu, završila sve i vraćam se u Švajcarsku gde ću nastaviti da radim svoj posao, da budem malo više sa decom jer su oni tamo. Moja primarna profesija je prostitucija, a pevanje sekundarna. I od jednog i od drugog može da se zaradi, privilegija je kada možeš da biraš, malo ovo, malo ono.

Foto: Igor Živković

GARDEROBA IM JE BILA KAO SA BUVLJAKA, ALI SU ONE RAZBILE

- Pesma kao pesmica, čitav svet je zna, moralno smo pobedili, Italijana niko ne zna. Devojke (Hurricane) su napravile haos. Bilo je tu nekih kikseva, te garderobe koja se nosila, ovo je zastarelo bilo, više mi je izgledalo kao sa buvljaka. Ali one su razbile, svaka im čast.

Nismo mogli, a da je ne pitamo kakvog je statusa njen ljubavni život i da li je zaljubljena.

Meni, kao roditelju dvoje dece, kod mene uvek veza stoji, trenutno jesam malo fokusirana na jednoga čoveka, ali o tom potom, sa kim god da sam ne želim da kažem sa kim sam. Taj jedan postoji pa ćemo videti šta će vreme pokazati. Iako sam sad u belom, brak nikako. Samo veza, ali bez zajedničkog života, on da ima svoj stan, ja svoj. Ipak ja imam dvoje dece, ne želim da upoznaju trećeg, petog, svako treba svoj život da vodi.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kada su njena deca u pitanju, od početka su joj bili velika podrška u životu. Međutim, za razliku od nje, njihovi afiniteti nisu da se bave javnim poslom.

Moja ćerka obožava pesme moje, sledeća koja izlazi se zove "Diva", a tako se zove i moja ćerka. Sin je u nekom drugom fazonu, više je hip-hop, ali sad mi je rekao da mu je vau. I bivšoj supruzi se sviđa jer zna da ja kad radim, radim to kvalitetno. Ćerka ima predispozicije za to da se bavi javnim poslom, ali ne želi to, odlučila se za medicinu, ćerka za arhitekturu. Sa tim godinama stoje čvrsto na sceni, jako su vaspitana deca i ponosna sam na njih.

Na kraju smo upitali Elektru šta je to što je niko od pripadnika sedme sile nije pitao, a ona bi volela o tome da govori.

Ja mislim da sam ispitana i previše. Ono što nagađaju ime moje, to mi je već trulo postalo, čas Marko, Darko, Milan, ne nerviram se više oko toga. Više se moj menadžer nervira oko toga - zaključila je Elektra.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Više o tome šta nam je ispričala možete pogledati u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Electra Elite

#Elektra Elit

#Intervju