AKTUELNO

Ističe da je jedna stvar posebno bitna.

U specijalnom izdanju emisije ''Magazin In'' u slavu ljubavi, kod Sanje Marinković gostovali su pevačica Radamila Manojlović, pevač Nemanja Stevanović, pevačica Biljana Jevtić, političarka Slavica Đukić Dejanović, voditeljka Tijana Prica, pevač Ljubomir Perućica. Dok je Nenad Cvjetić pevao za prisutne u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato TV lice Tijana Prica, koja već 14 godina živi pravu ljubavnu bajku sa istim izabranikom, otkriva tajnu za uspešnu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako je individua za sebe. Morate imati vreme za sebe i organizovan vikend, jer mala deca, nespavanje i slično, mogu brzo da ubiju strast. Poenta je biti na visini zadatka. Kada deca spavaju, nema više priča o vrtiću i problemima, tad više nismo muž i žena već momak i devojka, partneri. Ta dva sata moramo da imamo za nas - rekla je voditeljka Tijana Prica.
Mi nismo živeli zajedno, tek kada smo se venčali posle deset godina, počeli smo da živimo zajedno i po mom mišljenju je to jako dobro. Imali smo prekretnicu, sad imamo narednu fazu, pa nam nije dosadno posle deset godina. Onda su došla deca, to je treća faza. Kada ulazite iz faze u fazu, to su sitnice koje oplemenjuju vezu i to je novo iskustvo - zaključilo je TV lice Tijana Prica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Tijana Prica