AKTUELNO

Jedna stvar ga je neprijatno iznenadila!

Jugoslovenska zvezda Đorđe Marjanović danas je ispraćen na večni počinak, a njegovoj sahrani na Novom groblju prisustvovali su prijatelji, porodica, pojedine kolege i veliki broj poštovalaca njegovog lika i dela.

Foto: Pink.rs/E-STOCK/N. Brajović/MILOŠ RAFAILOVIĆ

Imitator i voditelj Goran Stojićević Karamela pojavio se na današnjoj sahrani Marjanovića, a za Pink.rs otkrio je da su oni zapravo bili rođaci.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Đorđe je bio jugoslovenska zveda. U Rusiji je bio mega zvezda pre 30 godina, kada je tamo radio turneje. Imao sam priliku da se družim s njim, on je mom teči ujak, tako da smo mi praktično rođaci. Takva ličnost kao što je Đorđe se nikad neće roditi. Bio je umetnik u pravom smislu te reči. Bio je drugačiji pevač i šoumen i kompletna ličnost, kakvu traži javna scena - otkrio je Karamela za naš portal i dodao da ga je neprijatno iznenadio nedolazak pojedinih Marjanovićevih kolega na sahranu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Mnogo ljudi, pevača i pevačica se nije pojavilo, čudi me to. Sami ljudi odlučuju o tome ko je kakav čovek i da li će ispoštivati - poručio je Karamela za naš portal.

U nastavku pogledajte celu Karamelinu izjavu:

Podsetimo, među prvima su na Novo groblje pristigli ćerka pokojnog Marjanovića, njegov kum, kompozitor Vladimir Graić, imitator Goran Stojićević Karamela, diva džez muzike Nada Pavlović, pevačica Zorana Pavić i brojni prijatelji i poštovaoci lika i dela proslavljenog muzičara. Mnoge je ostavio u čudu nedolazak Marjanovićeve udovice Eli Nikolajevne na sahranu, budući da se prethodno sa ćerkom pojavila na komemoraciji.

Autor: N. B. ; M.K.

#Goran Stojićević Karamela