AKTUELNO

Dva takmičara koja prolaze u superfinale bira četvoročlani žiri, dok dva takmičara birate upravo vi, dragi gledaoci, zato glasajte za svog favorita.

Ovog četvrtka spektakl je zagarantovan u novoj epizodi najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima, "Ja imam talenat".

Nakon nekoliko meseci selekcije i teških odluka, koje je četvoročlani žiri morao da donese, počinje finalna borba za najtalentovanijeg.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvih osmoro superfinalista je izabrano u prve dve finalne emisije, a sada vas očekuje treće i poslednje finalno veče u najgledanijem šou programu za talente.

Emir Samardžić i David Rao pokazaće svu moć iluzije na velikoj sceni šou programa "Ja imam talenat", dok će Matan Vukćević stvoriti još jedno umetničko delo pred očima žirija i milionskog auditorijuma.

Foto: Printscreen Youtube

Plesne grupe "USB" i "Hip Hop Kids" razmrdaće sve u studiju, brejkdens duo "Bboys Sexmachine" pokušaće da ponovo oduševe žiri, dok će Snežana Nešić pokušati da opravda zaltni taster koji je dobila od Stefana Đurića Raste.

Foto: Printscreen Youtube

Za sjajnu muziku u poslednjoj finalnoj večeri biće zaduženi bend "The Vlasony", harmonikaš Aleksandar Ranković, maestralni pevači Nađa Kiruski i Željko Lancola, ali i čudo od deteta, sedmogodišnji violinista Adrian Mašić.

Foto: Printscreen Youtube

Boje hip-hop kulture ovog četvrtka braniće bitbokser Aldin Ramović, dok će reper Nikola Anđelković pokušati da nadmaši svoj poslednji nastup, kada je izveo pesmu "Ana Mihajlovski Flow".

Foto: Printscreen Youtube

Njih četrnaestoro će se ovog četvrtka boriti za još samo četiri mesta u superfinalu, a nakon ove večeri imaćemo 12 veličanstvenih superfinalista, od kojih će samo jedan osvojiti glavnu nagradu i titulu najtalentovanije osobe na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dva takmičara bira četvoročlani žiri, dok dva takmičara birate upravo vi, dragi gledaoci, zato glasajte za svog favorita.

Ne propustite ovu fenomenalnu epizodu najgledanijeg šou programa "Ja imam talenat", u četvrtak 25. maja, uživo od 21:45h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Adrian Mašić

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#David Rao

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

#voditeljka

#Žiri

'