AKTUELNO

Mina se uključila u raspravu.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Filip Car, a bilo je upućeno Vladimiru Tomoviću.

Da li si ikada imao išta u spoljnom svetu sa muškarcima, dopisivanja, homoseksualne odnose, slanje golih slika? - pitao je Car.
Imao je sa Zolom - našalila se Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je rekla tvoja bivša devojka Mina, rekao si mi da ti je p*šila 25 puta k*rac - dodao je Car.
Nikada nisam imao nikakav kontakt sa muškarcem, osim prijateljski, niti sam osetio da bilo koji muškarac napolju ima neki nagon osim prijateljskog. To je upalila Marija Kulić. Ja sam spreman da idem na poligraf, spreman sam na sve. Ne samo za to, nego za sve - odgovorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam si rekao za crnim stolom, pričao si mi lepe stvari za Minu, da bih ušao sa njom u vezu da mi naudiš indirektno, kasnije smo počeli da se cenimo, malo više ti mene van crnog stola, mada je prirodno da ja tebe poštujem više i zbog godina. Kasnije si mi rekao neke stvari, zašto dozvoljavaš nekome ko ti je naudio, ako ti je rekla i majka... Zašto dozvoljavaš da ona priđe tvojoj budućoj devojci toliko blizu? Da li misliš da Mina može Teodori da podmetne nogu, kad je meni od 28 godina, koji sam prešao i ulice i devojke i sportiste i mafijaše... - nastavio je Car.
Sada vređaš Teodoru, pričaš da je lako manipulativna. Ja nikada ne bih odabrao za sebe osobu koja nije inteligentna. Moja majka nije u rijalitiju da bi videla pravu sliku. Da li me je precenila, pa mi je rekla da kontakt svedem na minimum, ne znam. Ja sam ovde sam, na braniku lika, dela... - odgovorio je Vladimir.
Ispada da se Mine bojiš - govorio je Filip, pa priznao da Minu voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam sto puta, više se bojim Mine Vrbaški sa osmehom na licu, nego sa nožem u ruci. Razumem da sada kao svoj štit i odbranu da koristiš to što pričaš da Minu voliš. Sada praviš sebi odstupnicu. Minu Vrbaški ne možeš da izbegneš - rekao je Tomović.
Pričaš o Mini dva sata - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je nastala velika polemika oko toga da li se Car smejao kada su Mina i Aleksandra Nikolić pričale svoje potresne priče, a Aleks je rekla da joj je Kristijan Golubović sugerisao to. Zatim se Mina obračunala sa Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja već dva sata dobijam šta želim. Ja sviram, ti igraš. Ja volim kad me vređaš - rekla je Mina Caru.
Pomirite se posle, pa se volite. Pustite me da postavim pitanje - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ljubomoran kao pas, Filipe. Ona se sa tobom sprda - rekao je Mića Caru.
Filip Car spram svog intelekta i pameti ne može da dozvoli da prođu "Pitanja gledalaca", "Pitanja novinara" bez njega, pa (pokreće priču sa Minom). Odgovara mu ova priča, zato pokreće temu. Žudiš za pitanjima i intervjuima - dodao je Tomović.
Žudim, ali ne kao i ti - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.