AKTUELNO

Mina mu je trn u oku.

U toku je izbor za najbezobzirniju osobu u Beloj kući, a za crnim stolom je ustala Nadica Zeljković, pa nakon što je navela par osoba za najbezobzirnije, izazvala je i reakcije od pojedinih.

Evo Car što je nekad bezobziran prema kolektivnu, ulazi i izlazi... Gledajte da sebe izvučete sebe odavde - govorila je Nadica, pa se Monika ubacila:
Sad ću ja vama nešto objasniti, slušam već mesecima kako maltretirate ove ljude. Moj tata je imao brak pre moje mame, i on se zaljubio u moju mamu, i danas žive u braku. Kao dete takvih osoba, ja danas i moja sestra, super su nas vaspitali. Svaki sledeći put kad budete napadali njih, ja ću ustati i braniti ih. Druga žena može i te kako da pruži ljubav i utočište. Šta vas briga za njih dvoje? - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je prvo na pamet pala Aleks, ona je nastavila i posle razgovora sa Majom da spletkari. A i Janjuše je ispao takav prema oboma. I treća osoba je Car, jer spava, ne poštuje pravila - rekao je Neca.
Ja jesam bezobziran, uvek sam imao krive ideale, tako da i ovde sam započeo svoj boravak. Sa devojkama sam bio u nekim pogrešnim vezama. Imam groznicu subotnje večeri, tako da ne mogu danas spavati. Što se tiče toga da si ti rekla da sam ja bezobziran, ti se ne možeš meriti sa mnom. Ti se ne brini o tome, nego o onome što si ti meni goovrila, i šta si ti radila ovde. Nakon ovog ćemo razgovarati. Ti i ja ćemo se onda zezati, jer ne mogu da pređem preko ovih stvari. Prva osoba na mojoj listi je Mina, ispala je prema mnogima najbezobzirnija, bolje da ne detaljišem. Najnemoralnija i najgora je ona. Druga je Aleksandra. Jer se umešala u jedan odnos, ali da je bar izvukla neku korist iz toga, nego sama se upetljala i gurnula nos. Treća osoba je Anja. Ona je jako bezobzirna prema svom momku. Video sam juče svađi, ti nastavljaš sa njim, umesto da ga nekako smiriš i spustiš - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga