AKTUELNO

Kada je dokona, ume da bude vrlo pakosna i maliciozna!

Pevačica u usponu Sara Šekularac (22), koja se publici predstavlja pod umetničkim imenom Zoi, u novom spotu, na vrlo neobičan način mlada umetnica i njen tim prikazali su unutrašnju borbu čoveka sa žudnjama, proždrljivošću, a atraktivna Novosađanka, poznata i kao sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac, otkriva da se s pomenutom vrstom preispitivanja lično najčešće susreće kada je besposlena.

Dokolica uglavnom pokreće sve loše kod mene. Dok sam uposlena, sve je super, stoga se trudim da imam što manje vremena za gluposti - kaže pevačica.

U nastavku otkriva koliko novca troši na garderobu, kako se bori s viškom kilograma i da li je posesivna u ljubavi.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Umem da se zaljubim dva puta nedeljno, ali na kraju dana shvatim da je to neka samoproizvedena kratkoročna euforija, a ne ljubav. Možda sam se jednom stvarno zaljubila, a možda ni tada. Ne znam. Mnogo mi je sve to kompleksno, kao i moje emocije koje mi često nisu jasne - rekla je Zoi.
Kažu da sam generalno teška osoba, što nije da nije istina, ali mislim da u emotivnom smislu stvarno nisam. Ako postoje poverenje i kompatibilnost, nema potrebe za ljubomorom - dodaje mlada muzička nada.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Misli da ne bi mogla da oproti prevaru, ali kako kaže, nikad se ne zna, pogotovo ako su u brak umešana i deca. Otkriva da sa tetkama, pop zvezdom Natašom Bekvalac i stilistkinjom Kristinom Bekvalac, najradije priča o emotivnom statusu.

S njima razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid pre no što se osvesti - kaže Šekularčeva.

Za kraj otkriva da li su joj se nekada žene dopale u emotivnom smislu.

Trenutno me ne interesuju ni muškarci ni žene, ali svakako da mislim da ljubav ne bira pol - zaključila je Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Zoi | Sara Šekularac