AKTUELNO

Pokazao je da i ovo ume.

U najnovijoj numeri benda Željka MitrovićaMONX, došlo je do iznenadne izmene. Iako smo navikli da Đorđa Miljenovića – Skaj Viklera vidimo za klavijaturom, sada je došlo do promene. Novi klavijaturista u najnovijem 25. po redu videu MONXa pod nazivom “Smešne priče”, na iznenađenje mnogih je – Željko Mitrović! Željka je javnost u regionu upoznala kao čoveka sa velikim opsegom interesovanja i talenta, ali i prvenstveno kao medijskog maga. Ovog puta, pokazao je da mu ni klavijature nisu strane, a u videu “Smešne priče” očigledno je da se u najnovijoj ulozi odlično zabavlja.

Foto: Pink.rs/Printscreen

Foto: Pink.rs/Printscreen

Foto: Pink.rs/Printscreen

Skaj Vikler i Isidora Mitić u najnovijoj fanki numeri su posle dužeg vremena ukrstili vokale, ali su dobili i pojačanje. Gitarista MONXa, Aca Metini, u refrenu pesme “Smešne priče” – pokazao je odlične vokalne sposobnosti. U ovakvoj vrsti izvođenja do sada ih nismo videli. Isidora u jednom momentu kaže da se o ukusima ne raspravlja. Ipak, oko jednog se moramo svi složiti - da je Željko Mitrović sa bendom MONX napravio ozbiljan bum i do sada neviđenu stvar sa izazovom koji uspešno ispunjava već 25. nedelju za redom. Muzički spotovi koji vizuelno prate celokupnu priču iz nedelje u nedelju nadmašuju onaj predhodni. Nema sumnje da je Mitrović oko sebe okupio pravi tim kreativaca kojima ideja sigurno ne manjka.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Kada se sklope dobar video i dobra pesma, dolazimo do onoga što su Željko i ekipa postigli – neverovaran broj muzičkih pregleda na Youtube-u, za rekordno vreme. Ali tu nema stajanja! Mitrović sa svojim bendom već razmišlja o novim numerama do kraja ovog izazova,a šuška se da sa brojem 30 tu nije kraj. 

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Raspravljali o ukusima ili ne – jedno je sigurno da gitarski zvuk, kome je Mitrović sve ove decenije veran, i dalje pronalazi put ka slušaocima, jer kada se muzika stvara s ljubavlju greške jednostavno nema. I kao što je pevač Damijan Dejvid, frontmen grupe “Maneskin”, koji je osvojio prvo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji, trijumfalno rekao: “Rokenrol nikada ne umire” !

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Autor: S.P.

#Aca Metini

#Isidora Mitić

#Izazov

#Monx

#Rokenrol

#Smešne priče

#nova pesma

#novi spot

#Đorđe Miljenović Skaj Wikler

#Željko Mitrović