AKTUELNO

IZNENAĐENI!

U toku su nominacije u Beloj kući. Na red da nominuje je došla ovonedeljni vođa Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče odnosa mene i Mišela, imali smo neki sukob koji je sređen, ali ništa specijalno. Upoznala sam ga napolju, sedeli smo zajedno. Ne znam ga kao nadmenog lika, znam ga opuštenog i normalnog. Ne volim takve ljude, proračunate. Što se tiče klipa sinoćnog, pogodila me je jedan rečenica kada je rekao da nije hteo sa mnom da se raspravlja. Trebalo je to odmah da mi kažeš, to je tvoja kalkulacija. Meni možeš svašta da kažeš. Što se tiče Dragane, ona mi je prenela pozdrave od moje porodice, a dala sam joj mali budžet i stavila je u izolaciju. Sjajna si iskreno, želim da te ostavim ovde, pa ću nominovati Mišela - rekla je Matora.

Voditelj Darko Tanasijević je saopštio zadrugarima da je prva nominovana zadrugarka Dragana Burmazović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam na lepim komentarima, meni je bilo teško i pogubila sam se u početku, ja sam osetila kome mogu da priđem kome ne, i ohrabrili ste me, ako ostanem da znam kako ću dalje - rekla je Dragana.
Hvala svim zadrugarima i na lepim i na ružnim rečima. Ja se ne igram rijalitija, došao sam ovde da se pokažem u najboljem svetlu, da dignem svoju karijeru, i to mi je cilj. Ja nikoga ovde ne mrzim, ni Miljanu ni Mariju. Ja nisam gej i da li će nešto biti između mene i Dragane to je moja stvar - istakao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga