AKTUELNO

Na početku je bilo drugačije.

U toku su Nominacije, a večeras zadrugari biraju između Miljane Kulić i Filipa Cara. Sledeći na redu da glasa, bila je Maja Marinković.

Filip je meni jako drag, kao prijatelj mi je i najdraža osoba u kući. Jako je emotivan i lud, pravi velika s*anja. Sa njim sam provela puno vremena, sto puta me je savetovao. Generalno, ja njega zaista volim, i mislim da on voli Minu, imate pravo da radite šta hoćete. Miljanu volim, iskreno. Ona je u poslednje vreme tu. Ima jako dobru dušu. Ne mogu da je pošaljem, nju mnogo volim, drugi nek pričaju šta hoće - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i prošli put rekla šta sam imala, njega ostavljam, Filip mi je najbolji prijatelj, niko mi nije preči od njega - rekla je Paula.
S Miljanom sam imala više sukoba, u dosta situacija me je vređala i omalovažavala. Rekla sam da joj unapred sve opraštam. Ona ima pravo da radi šta hoće. Nekad malo ulazi u konflikte bespotrebno, mislim da bi trebalo da smrša malo. Sve loše mora da ostavi iza. Budem dobra prema njoj, i pet puta na dan joj dajem, a ona i pored toga, mora da mi uzme - govorila je Milica.
Nadoknadiću vam kad izađem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Cara, imamo zanimljiv odnos. Jeste neverovatno što ga se ne sećam od pre. Osećam se jedino loše što sam ga zgotivila od prvog dana, bio mi je zanimljiv, i obožavala sam druženje sa njim. Ispala sam debil, krivo mi je što nekog štitiš, neko to dobro koristi, a ljaga se baca najviše na mene. Meni je krivo što ti kao moj prijatelj, namerno si ostavljao prostora da se aludira na mene. Imam osećaj da sam najdeblji kraj izvukla iz tog odnosa. Ostavljam Miljanu - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga