AKTUELNO

Najiskreniji do sad!

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Stefana Karića i Vladimira Tomovića.

Pre svega da kažem, da nikad ne zaboravljam šta mi se uradi. U Zadruzi 3 da je Stefan diskvalifikovan posle četiri meseca...on mi je bio najbolji prijatelj. Njemu ne zameram ništa. Ova vaša logika ne pije vodu, da je posle proveo sa nekim drugim napolju. Mićo ti si nam pravio to prijateljstvo! Imam zdrave rezone - rekao je Tomović.
Prirodno je išlo, i prirodno smo se razišli - rekao je Stefan.
Osim sa par ljudi, Zola i Ermina, Sandra, svi ostali nek balansiraju sa mnom, ostalima neću zaboraviti neke stvari. Ne bojim se vas, bojim se sebe. Ja sam do ove Zadruge bio rijaliti naivac. Vi ne znate kako je pet puta izaći! - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaš na ovo kao realan svet pa navodiš primere za nerealan svet! - dodao je Đedović.
Ne možete da mi predstavite njegov zagrljaj s njima kao neku traumu. Ako je meni neko prijatelj a ima sliku sa mnom, i posle okači sliku sa kim nisam dobar...moja devojka je imala neke uslove tad. Ja da sam ušao sa Isidorom tada bih bio posle tri dana izbačen.Ne dozvoljavam da je niko blati, ona nije htela da uđe, a ja nisam znao šta me čeka ovde. Sramota je što sam uradio. Posle svega, ona se pojavila kad sam izašao. Ja da sam na njenom mestu, ne bih progovorio sa mnom nikad više u životu. Da sam znao da će me čekati, ja ne bih pomislio da pogledam nijednu drugu. Ja sam ostao u šoku kad sam je video tog dana. Kad je došla za Novu godinu ovde, meni nije bilo mesto ovde, ja sam diskvalifikovan, napravio sam haos, bio sam izgubljen. Napravio sam situaciju da sam ovde sa pet, šest cura a tamo imam jednu koja me čeka. Nisam verovao da će da mi oprosti, jer ja ne bih - pričao je Tomović.
Ne zaj*bavajte me. Ko da oprosti onih jedanaest devojaka sa kojima si bio! Ako ti oprosti, ta devojka je luda! Ja takve budale u kuću ne bih pustio! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš takvu da zakačiš, nemaš ti te sreće! Ona me sačekala, zajedno smo otišli u kafić, pa kod mene. Nismo ostali zajedno, jer sam svestan da su moji postupci bili užasni, a ona je bila spremna da mi oprosti. Posle dva meseca konstantno mi se prebacivalo za nešto. Postoje mnogo bolji ljudi od nas napolju. Dobila je poziv za Zadrugu 3, zato što je bila Vladimirova devojka - rekao je Tomović.
Kada si video da razgovaraju, onda si ga blokiraio? - pitao ga je Milan.
Meni je Osman bio prijatelj, pa su mi izlazili sniimci i klipovi njihovog druženja, ja nisam hteo da gledam to. Kada su oni bili u dobrom odnosu, šta se dešava...ulazim u kuću sa devojkom, tamo mi je najbolji prijatelj, a on se druži sa osobom...postoji Mina, sve stavljam na papir, ja da sam ušao sa njom, to je kraj rijalitija. Onda je ostavljam ovde, nisam hteo da rizikujem dodatno. Sada mogu da pređem preko svega, mogu da balansiram. Tri odnosa u koja ne sumnjam su Ermina, Zola i Sandra - završio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga