AKTUELNO

Šok!

Vladimir Tomović odlučio je nakon burnih dana ode kod Džastina Bibera i ispriča se, te se obratio najmilijima i otkrio nove detalje o svom odnosu sa majkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno ako ne pričaš ono što oni hoće da čuju, a i kada pričaš, ne valja, to su ljudi sa kojima ne možeš da izađeš na kraj, ali postoje spoljni faktori, protiv koji h je teško, protiv nečega se ne može, ko ne vidi u kakvoj se sitauciji nalazim, taj je slep, ovo pričam porodici i ljudima koji me vole. Pokušao sam ne znam na koji način samo da idem srcem, kada je rijaliti u pitanju, jer sam koristio manipulacije, kojih možda oni nisu ni dostojni, pokušao sam da idem srcem, da govorim ono što mi je u srcu. Nikad nisam imao ovako loš osećaj, kada je rijaliti u pitanju, ne mogu da verujem da dovodim sebe u ovu sitauciju da se ceo svet vrti nenormalnom brzinom, konfuzan sam. Ne znam da li je pravi put biti iskren, ali sada se ne kolebam, čovek koji je iskren i na pravom putu, da li je iskren, tovariš licemerstvo, to je put koji treba da koračaš! - izjavio je Vladimir, pa dodao:
Majka i ja imamo iskonski odnos, meni će to doneti mir, ne najlepše reči, nego zagrljaj, meni to treba. Treba mi stisak ruke mog brata, treba mi iskrenost!

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga