AKTUELNO

Natalija je neverovatnom brzinom osvojila region.

Milionski auditorijum imao je priliku da prošle srede upozna Nataliju Simović, novu voditeljku jedne od najgledanijih emisija u Srbiji, "DNK".

Već nakon prve epizode, Natalija je privukla veliku pažnju medija, posebno zbog svog izgleda, te ne čudi što je već stekla epitet jedne od najzgodnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni.

Natalija je već pobrala simpatije publike, a u novoj epizodi našla se u nezgodnoj poziciji.

Foto: Promo/Andrej Damnjanovic

Naime, tokom snimanja emisije, koja je na programu u sredu 17. maja umalo je došlo do tuče između dve mlađe ženske osobe uključene u slučaj.

Problem je što se sve dešavalo preko Natalijinih leđa, koja je sedela između dve zaraćene strane, Danijelove bivše i sadašnje izabranice, dok je on sve ćutke posmatrao.

Priča snimljena u vojvođanskom mestu Bač, počela je pozivom Sanje Lakić koja je želela da dokaže svom bivšem suprugu da su troje dece koje mu je rodila tokom sedmogodišnjeg braka njegova, uprkos optužbama da ga je varala tokom kasnih noćnih izlazaka.

Ona je tom prilikom optužila i njega i njegove roditelje na porodično nasilje nad njom i decom, zbog čega navodno srednji sin i sada trpi zdravstvene posledice.

Foto: Printscreen Facebook

Sa druge strane, Danijel prihvata da se uzmu brisevi, ali poriče nasilje i optužuje Sanju da je neodgovorna i nervno labilna majka.

Budući da Danijel ima novu mladu devojku, sukob pri susretu je bio neizbežan.

Kako će se ova priča završiti, ali i kako će se atraktivna Natalija snaći u ovoj situaciji, saznaćete u sredu, 17. maja, od 22 časa, samo na Televiziji Pink!

Pink.rs

#DNK

#Natalija Simović

#emisija

#voditeljka

'