AKTUELNO

Urednik "Premijere" kratak predah od mnogobrojnih obaveza pronašao je u Turskoj.

Ognjen Nestorović, popularni voditelj Televizije Pink, konačno je pronašao nekoliko slobodnih dana koje je iskoristio na najbolji mogući način - za kratak predah u jednoj od najvećih turističkih atrakcija Turske, Antaliji.

Foto: Privatna arhiva

Nakon prošlonedeljnog izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" koja je ponovo oborila sve rekorde gledanosti, Ognjen je spakovao kofere i otišao u Antaliju, gde je proveo nekoliko nezaboravnih dana.

Foto: Privatna arhiva

Nestorović se potrudio da se za ovo kratko vreme u potpunosti opusti, ali i obiđe veliki broj tamošnjih znamenitosti i turističkih atrakcija, a najviše su ga oduševili nestvarni Duden vodopadi, koji se ubrajaju u top pet stvari koje turisti nikako ne smeju da zaobiđu u ovom turskom gradu.

Foto: Privatna arhiva

Za svoj kratki odmor urednik emisije "Premijera" odabrao je luksuzni hotelski kompleks koji je opravdao njegova očekivanja, a visoke temperature išle su mu u korist, pa je iskoristio priliku da se osunča i na predivnim plažama Sredozemnog mora.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Iako trenutno odmara, Ognjen je, poput pravog profesionalca, bio na stalnoj vezi sa najbližim saradnicima i premijernom ekipom sa kojom je pripremio još jedno uzbudljivo izdanje "Premijera - Vikend specijala". On će već u nedelju zajedno sa koleginicom Tijanom Pricom uživo iz studija Televizije Pink pozdraviti milionski auditorijum i prirediti uzbudljivo nedeljno popodne, a deo onoga što vas očekuje u novom izdanju jedne od omiljenih emisija domaće TV publike pogledajte u nastavku:

D. T.

#Odmor

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Turska

#voditelj

'