AKTUELNO

Ne volim kada je devojka ljubomorna, kada me zivka na svakih pet minuta - rekao je Aleksandar.

Treći kandidat koji se predstavio devojkama je Aleksandar Jocić (25) iz Niša. Nakon njegovog predstavljanja nijedna devojka nije pritisnula crveni taster.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandar je u svom video-snimku otkrio da je zaposlen u jednoj inostranoj kompaniji, kao i da je njegov hobi hip-hop.

Volim da plešem, kampujem, igram basket, izlazim sa prijateljima. Bitno mi je da je devojka normalna, da zna šta hoće. Ne volim kada je devojka ljubomorna, kada me zivka na svakih pet minuta - rekao je Aleksandar, a kada je priznao da je pomalo ljubomoran devojke su počele da pritiskaju crvene tastere.

Foto: TvPink Printscreen

- Moja jedina zamerka je to što je on rekao da ne voli ljubomorne devojke, a ja sam veoma ljubomorna - rekla je Vanja, a Andrija je prokomentarisao da nije očekivao da tako nešto čuje od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Imam dve zamerke. Rekao si da se baviš plesom i da voliš devojke koje igraju. Ja sam pre za borilačke sportove. Druga stvar je to što ja nisam za veze na daljinu, jednom sam bila u takvoj vezi i veruj mi to ne funkcioniše - rekla je Tea.

Foto: TvPink Printscreen

Sam si sebi skočio u usta. Super je bio prilog sve dok nisi rekao da ne voliš ljuborne devojke, ali da si ti ljubomoran. S druge strane veza na daljinu ne može da uspe pored ljubomore - rekla je Sanja, a nju su podržale i ostale devojke kojima je isto to zasmetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandar je u narednom segmentu emisije pokazao svoj talenat za ples, međutim devojke su nastavile da stiskaju crvene tastere.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je u redu, presimpatičan si dečko, ali kako pored tebe da ne budem ljubomorna - rekla je Jeca.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandar je za sam kraj u igri ostavio Teodoru i Tijanu. On je na kraju ipak odlučio da na dejt odvede Tijanu.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. K.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'