AKTUELNO

Svi moraju biti za stolom kada se čita pismo!

Nakon što ih je dočekalo prvo pismo za danas, u kome je pisalo da je potrebno što pre napraviti ogranizaciju poslova, posle nekoliko minuta sanduče je ponovo bilo puno. Međutim, ovoga puta, pismo i nije bilo toliko prijatno.

Foto: TvPink Printscreen

U prethodnom pismu je pisalo da vođa mora preuzeti odgovornost, za dešavanja u Zadruzi. Takođe je već previše puta rečeno, da svi moraju biti prisutni da sastancima, kada kažemo svi, mislimo na apsolutno sve Zadrugare, bez izuzetaka. Vođa je zadužen za to da se odmah nakon stizanja pisma okupite za stolom, dakle - odmah, a to svakako ne znači da se skupljate brzinom puža. Ukoliko je on nesposoban da okupi sve Zadrugare, vođa je odredio dva potrčka, koji mu mogu pomoći ne samo za ovo, nego za sve poslove koje treba obaviti, pa se pitamo zašto to nije slučaj?! Sigurni smo da svi znate da brojite do 35, pa nije teško proveriti da li ste svi za stolom. Tek kada svi sednete, vođa može čitati pismo. Prethodnom sastanku nije prisustvovao Miki i Veliki šef je doneo odluku da bude kažnjen sa 500 dinara smanjena budžeta, a sada naglašavamo da će svaki sledeći put, zbog ovog propusta, biti kažnjeni vođa i onaj koji je prekrišio pravila - pročitao je Đexon, iz pisma, koje je stiglo.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i prošlog, tako i ovoga puta Miki se nije pojavio na sastanku, već je ostao da leži u krevetu. Ostali Zadrugari su se složili da je potpuno ispavno da se u narednom periodu, zbog ovakvog ponašanja, kazne, svi oni koji su prekršili pravilo.

POGLEDAJTE: DOK TE NE POŠALJEM U BOLNICU, NEĆU STATI! Učesnica Zadruge progovorila o PAKLU koji je preživela bivšim mužem i ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

'