AKTUELNO

Poznati plastični hirurg objavio je starletine slike posle operacije.

Nije tajna da Soraja Vučelić često posećuje plastične hirurge zahvaljujući kojima je, kako pričaju mnogi, promenila lični opis.

Foto: Instagram

Osim grudi i usana, ona je zatezala lice, sredila jagolice, ali i operisala nos zbog čega je često meta podsmeha na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Starleta je, očigledno, prezadovoljna rezultatima operacije, zbog čega svoj nos često stavlja u prvi plan i njime se diči na društvenim mrežama, a njeno mišljenje deli i plastični hirurg iz Irana.

Poznati iranski plastičar Faršid Mahboubirad često na svom nalogu na Instagramu, koji prati blizu 200 hiljada ljudi, objavljuje fotografije devojaka pre i posle operacije, zbog čega nije odoleo a da ne objavi i fotografiju srpske starlete.

Foto: Instagram

Doktor Mahboubirad je, nakon što je već jednom bez Sorajinog znanja objavio fotografiju posle operacije, napravio kolaž njenih fotografijama i ponovo je razotkrio na Instagramu, ali i napravio sebi reklamu.

Foto: Instagram

Fotografije kojima je doktor Mahboubirad potvrdio da mu je Soraja bila jedna od mnogobrojnih pacijentkinja zaradile su više stotina lajkova na Instagramu, a nema sumnje da starleti neće biti svejedno kada bude videla svoje selfije na profilu svog plastičara.

Foto: Instagram

Iako je mislila da će izbegavanjem lokalnih hirurga uspeti da zataška šta je radila na svom licu, Soraji to nije pošlo za rukom, a da li će sledeći put biti obazrivija, ostaje da se vidi.

Pink.rs

#Silikoni

#Soraja Vučelić

#hirurg

'