AKTUELNO

Optimistične reči poznate pevačice ni ovoga puta nisu manjkale!

Naša poznata pevačica Sanja Đorđević, poznata je po svojoj bogatoj i dugoj karijeri, ali i po svom osmehu! Ovoga puta, Sanja se oglasila za Pink.rs i otkrila mnoge detalje iz njenog života za koje nismo znali, a potom se osvrnula na karijeru koja usled novonastale situacije stoji u mestu. Ni ovoga puta, nije izostala snažna poruka za sve ljude, koju im je pevačica uputila.

Foto: Instagram.com/sanjadjordjevicofficial

Meni korona i ova godina kao i većini ništa lepo nije donela, bila sam izolovana od sveta, ali ostala sam optimista. Ja sam se par puta pojavljivala na nekim veseljima, kako bih shvatila da sam živa a ne da se štipam kako bih proverila. Morala sam da se pojavim, i da dokažem sebi da uprkos svemu moram da ostanem u poslu koji neizmerno volim.

Šta je najlepše što ste shvatili ili uradili u godini za nama?

Nikada više vremena nisam provela sa porodicom nego sad, i to je svetla tačka svega ovoga u čemu smo se našli! Ali, naravno sve to ima i svoje loše strane, jer imam staru majku koju nisam posećivala često, jer sam se jako brinula za njeno zdravlje, s obzirom na to da sam bila u kontaktu sa ljudima, nisam želela da rizikujem njeno zdravlje.

Kakve planove imate za narednu godinu po pitanju karijere?

Biću iskrena, ja ne mogu da tražim sada nove pesme dok svet pati ja nisam takva! Kada sve ovo prođe ja ću da prionem na posao, jer jedva čekam da se vratim na scenu i doživim svu ljubav koju osećam od moje publike.

Foto: Instagram.com/sanjadjordjevicofficial

Čemu vas je naučila celokupna situacija koja nam se i sada dešava?

Mislim da smo izvukli veliku pouku iz svega ovoga, ovo nam je kao životna lekcija! Trideset godina smo svašta preživeli i ojačali smo, mi smo narod sa Balkanskom dušom i solidarni smo, ljubav nas pokreće, a tako je bilo oduvek. Ja mislim da ćemo dostojanstveno izaći iz ovoga, kao i uvek a shvatili smo opet koliko smo jaki i koliko se volimo. Jedino mi je najžalije mladih, kojima je život stao, ali sada su i oni jači i shvatili su koja je sreća biti slobodan, zdrav i imati ljubav oko sebe i u sebi. Meni je najteže palo to što nikoga nisam mogla da zagrlim, ja sam satkana od emocija, i neko ko širi ljubav, to mi je najviše nedostajalo i sada sam ponovo uvidela koliko je to zaista bitno.

Nakon svega što je popularna pevačica izjavila, imala je snažnu poruku za sve.

Ono što želim sebi, to želim i vama! Budite jaki, budite srećni, pazite na sebe i potrudite se da ostanete vedrog duha i onda kada je najteže.

Autor: Pavle Ivković

#Sanja Đorđević