AKTUELNO

Ni sam nije bio svestan ovoga!

Odmah nakon Paule Hublin, Fran Pujas takođe je dobio priliku da vidi svoje uspomene, a sve su nasmejale fotografije Frana iz detinjstva. Kao i Paula, Fran takođe ima kompilaciju afera sa zadrugarkama, počevši od Sanje Stanković, do Mine Vrbaški. Međutim, tu se našla i Tara Simov, što je momentalno promenilo izraz lica Nenada Aleksića Ša:

Sve ja ovo znam, sve sam videla - rekla je Paula kratko.
Super, on je stigao i da se ugoji ovde, videli smo čime se bavi i kako je izgledao bez tetovaža. Vrlo brzo se transformisao, baš lepe uspomene, upoznali smo neke različite faze. Mislim da sa Tarom s njegove strane nije bilo ništa, ali meni je Tara rekla da ima neku vrstu emocija prema Franu - otkrila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde sam video njegov način života, vidi se da se izdvaja od svih, drugačiji je i zbog toga je Paula njega prvo zvala. Zapalo mi je za oko kako Anđelo teši Sanju zbog Frana - smejao se Mića.
Ja sam uvek govorio da se sa Tarom samo družim. Pogodile su me slike sa mlađim bratom, uvek je bio pametniji od mene, video sam najboljeg prijatelja, video sam slika sa Paulom van - govorio je Pujas.
Meni je žao njihove ljubavi, nije im vreme da ovde rešavaju, nesrećni jesu, ali treba da se vežu napolju, ne treba ovde da sile bilo šta. Ne znam da li je imao problema sa kičmom posle nošenja Tare - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da mi Fran nikad nije pričao da mu se sviđa Tara, ali svi mi vidimo da joj se Fran svideo. Ona je uvek branila Frana i Čorbu od mene, to je istina - komentarisao je Ša.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga