AKTUELNO

Pružila je, kao i uvek do sada, podršku svojoj prijateljici!

Ljubavna veza Sanje Stanković i Anđela Rankovića glavna je tema od četvrtka uveče u Zadruzi. Mnogi komentarišu da li je to prava ljubav ili ne, kada su se rodile varnice, da li je to mnogo ranije nego što žele da priznaju, a ono što su svi čekali da čuju jeste i šta će Matora na sve da kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je pogledala snimak na kom su se Anđelo i Sanja ljubili, Matora je istakla da je znala da će se to desiti i da joj je drago što se desilo, jer sada svi vide da je ona bila u pravu. S druge strane, videlo se i da ju je to sve pogodilo mnogo više nego što želi da prizna.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato smo kontaktirali osobu koja je najbolje poznaje - njenu drugaricu Tamaru, kako bi nam prokomentarisala celu situaciju.

Svima nam je teško da gledamo Jovanu kako plače i kako je tužna, brinemo se za nju, ali se nadamo i da će brzo da preboli i da bude bolje, nadamo se da oseća svu našu ljubav koju joj mi, njeni prijatelji, porodica i svi divni ljudi koji je podržavaju, šaljemo. Anđela je Jovana smatrala prijateljem i ova izdaja je jako boli. Smatram da je žalosno što ga je jedna od naših trenutno najvećih zvezda napravila i stvorila, pa sad moramo da trošimo vreme na njega. Zaista žalosno - rekla nam je Tamara.

Foto: Privatna arhiva

Kako će se ova priča dalje odvijati i šta će se sve dešavati ostaje nam da vidimo u narednim danima, a ono što je sigurno jeste da u Beloj kući nikada nije mirno.

Autor: N.V.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković