AKTUELNO

Nikada ga neće zaboraviti.

Tokom današnjeg jutarnjeg programa na televiziji Pink "Novo jutro" Dea Đurđević i Predrag Sarapa ugostili su prijatelje i kolege legendarnog Džeja Ramadanovskog, koji je juče preminuo u 56. godini.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Mirko Kodić otkrio je kako su se njih dvojica upoznali, ali i koga je Džej smatrao najvećim kraljem na našoj muzičkoj sceni.

Sinoć kad sam čuo vest pomislio sam, kralj je otišao kod kralja, Šabana. Svaka pesma je bila do njegovog života, svaka je imala težak smisao. Jako me je obradovalo što će biti u Aleji zaslužnih građana. Ja sam Džeja upoznao na svadbi Cece i Arkana. On je meni rekao: "Blago tebi, ti sviraš sa kraljem, kad ću ja biti kralj". A on je isto postao kralj. Za takvog čoveka vredi doći u studio. On je život posvetio muzici - rekao je Mirko Kodić i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se znamo i iz "salona za negu duše", išli smo često po hotelima, mi smo više drugovali privatno nego poslovno. Ostao mi je drag. On kad god je mene video, kao da je video Šabana pored mene. Njemu je Šaban bio Bog. Šta da kažem o njemu? Bio je jedinstven, on je najveći beogradski kafanski pevač - naveo je Kodić.

Autor: R.L.

#Džej Ramadanovski

#Mirko Kodić