AKTUELNO

Oni je nikada neće zaboraviti.

Danas, 16. marta 2021., navršilo se tačno 11 godina otkako je tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin, koju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu te 2010. usmrtio dečko Filip Kapisoda, a potom i sebi oduzeo život.

Foto: Promo

Na dan njene smrti, na beogradskom Novom groblju okupili su se prijatelji i porodica pokojne pevačice i održali pomen.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Među prvima je na groblje izašao, nešto malo posle 13 časova, jedan od Ksenijinih najbližih prijatelja - poznati voditelj i imitator Goran Stojićević Karamela, koji je više od deceniju čuva od zaborava i neguje uspomenu na Kseniju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Karamela je na groblje došao sav u crnom, sa sve crnom maskom na licu, zbog pandemije koronavirusa, položio cveće na Ksenijin grob, a potom dugo ćutke stajao i gledao i njenu sliku.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Karameli je teško pala još jedna godina bez voljene drugarice, koja je na tragičan način nastradala te 2010. godine.

Očekuje se i dolazak Ksenijine majke Ljubice Kostić, a pažnju okupljenih fotoreportera privukla je i crno-bela ruža, kao i srce položeno na grob pevačice.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Miljenica estrade

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Autor: D.T.

#Ksenija Pajčin

#Novo groblje

#Pomen