AKTUELNO

Uvek je pomagao najugroženijima.

Prijatelji, kolege i poštovaoci Džeja Ramadanovskog danas su skrhani bolom, posle vesti da nas je legendarni folker napustio u 56. godini jer ga je srce izdalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegove kolege Jana Todorović i Sloba Radanović govorili su danas umisiji "Premijera - Vikend specijal", pa su se prisetili nekih anegdota i priča u kojima je Džej učestvovao.

Bilo je to davno, pre 15 godina, imali smo zajednički nastup, svadbu u Čikagu, Džej i ja smo bili specijalni gosti. Bilo je dosta pevača, ali i jedna devojka koja nije pevala do kraja svadbe. Kad su najavili fajront, ona je otpevala dve pesme. Onda je došlo vreme da se podeli bakšiš, a kolege koje su svirale nisu dozvolili da ta devojka uzme novac. Džej je to pokupio i rekao: "Ako ne dozbolite da podelimo to sa devojkom, onda ga neće niko ni uzeti". Takav je čovek on bio. Još jednom izjavljujem saučešće porodici, još ne mogu da se smirim - rekla je Jana.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji legenda dole u njegovom kraju, da je Džej posle svojih nastupa odlazio u pekare i kupovao sva peciva koje imaju i kačio kese po drveću, da uzmu oni koji nemaju, da beskućnici imaju šta da jedu. To je još jedan dokaz kakav je čovek Džej bio - ispričao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Džej Ramadanovski

#Jana Todorović

#Sloba Radanović