AKTUELNO

Svaka čast!

Naša zemlja i dalje se suočava sa vanrednim merama zbog epidemije koronavirusa, a mnogi estradnjaci ovaj period su iskoristili veoma pametno. Oni su se posvetili dijetama, pa su tako pojedinci uspeli da skinu neverovatan broj kilograma i da predstojeći period, nakon korone, dočekaju u odličnoj kondiciji.

Ana Bekuta

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Proslavljena pevačica i njen emotivni partner Milutin Mrkonjić bacili su se na dijuetu tokom korone. On je smršao neverovatnih 30 kilograma, dok je Ana skinula 12 kilograma, ali ne planira na tome da se zaustavi.

Snažena Đurišić

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Pevačica je dobila mnogo kilograma tokom posete ćerke u Americi, pa se odlučila na rigorozne mere. Ona je primenila dijetu prema kojoj se jedu samo lubenice i pije sok od istih, te je skinula 21 kilogram.

Jana Todorović

Foto: Pink.rs

Folkerka najbujnijeg poprsja u Srbiji nedavno je dobila značajan broj kilograma, te kada je stala na vagu ona je pokazala cifru od 82. Zbog toga se Jana podvrgla dijeti i smršala 14 kilograma, ali tu ne planira da stane.

Milica Todorović

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada pevačica oduvek je važila za najatraktivniju i najzgodniju, ali se u poslednjih nekoliko meseci opustila i ugojila. Ipak, brzo je vratila staru liniju uz pomoć napornih treninga koje je radila i danju i noću.

Slađa Trajković

Foto: TV Pink Printscreen

Supruga Radiše Trajkovića Đanija smršala je 10 kilograma i to redovnim šetnjama, aktivnostima, ali i s*ksom. U poslednjih godinu dana oni redovno upražnjavaju intimne odnose, pa je Slađina linija sada na zavidnom nivou.

Darko Lazić

Foto: Pink.rs

Popularni pevač rekorder je po broju skinutih kilograma. On je smršao neverovatnih 70 kilograma, a u tome mu je prvenstveno pomogla operacija smanjenja želuca, kojoj se podvrgao pre deset meseci.

Autor: R.L.

#Ana Bekuta

#Darko Lazić

#Milica Todorović

#Snežana Đurišić