AKTUELNO

Svaka čast!

Kao i svake godine, poznate ličnosti sa domaće javne scene proslavljaju Vaskrs, a neretko na svojim profilima na društvenim mrežama možemo videti njihove kreacije na najtužniji pravoslavni praznik - Veliki petak.

Foto: Pixabay.com

Među prvima koja se odazvala narodnom običaju jeste pevačica Neda Ukraden, koja je iz svog rodnog grada Imotski podelila tradicionalnu tehniku farbanja jaja, i to lukovinom i crvenom bojom.

Foto: Instagram.com/neda.ukraden

Glumica Kalina Kovačević na društvenoj mreži Instagram objavila je svoja ukrasna i šarena jaja, koja su se presijavala i oduševila mnoge.

Foto: Instagram.com/kalinakovacevic

Pevačica Seka Aleksić, kao i svake godine, oduševi sa svojom uskršnjom dekoracijom, a ovog puta u tome joj je pomogao njen sin Jakov, koji je vredno farbao uskršnja jaja.

Glumica Gorica Popović se odlučila za nesvakidašnju tehniku, te je jaja, kako je otkrila svojim pratiocima, ofarbala u crvenom kupusu, a rezultat je oduševio sve njene fanove.

Pevač i bivši zadrugar, Savo Perović, Vaskrs slavi u rodnoj Crnoj Gori sa svojom majkom, Suzanom Perović Blondi, a njihove usrkšnje korpice ostavile su pratioce bez teksta.

Foto: Instagram.com/savo_perovic_je.deriste

Pevačica Tamara Todevska svoje korpice sa jajima je takođe podelila na svom Instagram profilu, a na pastelne nijanse niko nije ostao imun.

Foto: Instagram.com/tamaratodevska

Pevačica Tamara Milutinović ostavila je bez teksta sve svoje pratioce kada je podelila vrlo originalnu tehniku farbanja jaja, i to krep papirom u raznim bojama.

Foto: Instagram.com/tamaramilutinovic

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža takođe ne našla na visini zadatka, pa je na vreme ofarbala jaja i ubacila ih u ukrasne korpice.

Foto: Instagram.com/dzidza_official

Autor: P.R.

#Gorica Popović

#Kalina Kovačević

#Neda Ukraden

#Savo Perović

#Seka Aleksić

#Tamara Milutinović

#Tamara Todevska