AKTUELNO

Ove srede gledaoci Pink televizije upoznaće novu voditeljku emisije "DNK".

Milionski auditorijum Televizije Pink svake srede bez daha prati neverovatne i uzbudljive životne priče u emisiji "DNK", a voditeljka Nataša Aksentijević svojim neposrednim pristupom čini sve da pomogne učesnicima emisije da reše probleme i utvrde očinstvo. Međutim, to će od sledeće srede umesto nje činiti nova voditeljka.

Foto: Promo

Čim je stupila na dužnost, nova voditeljka emisije "DNK" otišla je u na radni zadatak u Vladimirovac, gde će saznati sve pojedinosti novog slučaja sa kojim se susrela, ali i otkriti šokantnu istinu posle koje ništa više neće biti isto.

Foto: TvPink Printscreen

Nova voditeljka obula je za svoje prvo upoznavanje sa učesnicima emisije "DNK" visoke potpetice u pink boji i hrabrim koracima se uputila ka njihovom domu, gde se je saznala sve detalje novog slučaja koji će šokirati Srbiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Natalija Simović, voditelj emisije "DNK" - predstavila se gledaocima nova voditeljka koja će oduševiti Balkan, a šta vas očekuje u novom izdanju popularne TV emisije pogledajte u sredu u 22 sata na Televiziji Pink!

D. T.

#DNK

#Nataša Aksentijević

#voditeljka

'