AKTUELNO

Emisija DNK i Natalija Simović i ove srede od 22.45 na TV Pink

Sa još jednim bračnim parom i njihovim porodičnim sumnjama upoznaje nas Natalija Simović u novoj epizodi emisije DNK, u sredu, 27. februara u 22.45 na TV Pink. Ovoga puta ekipu je pozvao Vlada, koji želi da sazna da li je biološki otac četvoro dece iz braka sa Danijelom.

Foto: Promo

Foto: Promo

Vlada i Danijela žive zajedno već 15 godina i ne žale se na porodični život. Zajednicu im kvare, kako kaže Vlada, neprijatelji, njihovi najbliži - familija i komšije. Oni tvrde da deca nisu njegova, a sumnju stvara Danijelina prehodna veza sa jednim Nemcem. Vrlo brzo je ona iz te veze prešla u Vladino naručje, pa on sumnja da najstarija ćerka nije njegova. Međutim, i najmlađi sin mu stvara sumnju, pošto su zajedno bili u Nemačkoj, gde je Vlada bio jako ljubomoran i nije siguran da Danijela nije ponovo bila sa istim čovekom.

Foto: Promo

Majka četvoro dece veruje da rezulatatima neće razočarati Vladu, kao ni okolinu koja podgreva sumnju, ali njegova žeđ za istinom je neutoljiva. Natalija im je donela koverat, a šta u njemu piše, videćete u sredu od 22.45 na TV Pink.

Pink RS

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

'