AKTUELNO

Ona sama je dizajnirala skoro svaki detalj u svom domu.

Stanija Dobrojević, bivša učesnica "Farme" i pobednica šeste sezone ovog najgledanijeg rijalitija u regionu, otvorila je vrata svog stana u Novom Sadu specijalno za portal Pink.rs.

Foto: stanija, stan foto pink.rs (1)

Devojački stan u Novom Sadu kupila je još dok je studirala i uredila ga je tako da odgovara njenim potrebama.

Foto: stanija, stan foto pink.rs (2)

Stanija ga je sama dizajnirala, crtala je svaku stolicu, svaki sto, sama je osmilila kuhinju i svaki detalj tako da sebi stvori idealan dom, a pokazala je kompletan svoj garderober, pored koga se često fotografiše i na kom bi joj pozavidele mnoge poznate ličnosti.

Foto: stanija, stan foto pink.rs (3)

U stanu u kom dominiraju svetli tonovi, bela boja i nežne nijanse roze i ljubičaste boje, ona provodi vreme kada želi da se osami, ali u njemu radi i na svojim projektima, pošto ima sve više poslovnih ponuda otkad je počelada se pavi pevanjem.

Foto: stanija, stan foto pink.rs (4)

Jedan kutak u stanu opremila je za rad, planiranje i organizaciju svog posla, a čak i na tom mestu, za radnim stolom ima ogledalo sa svojim imenom.

Foto: stanija, stan foto pink.rs (5)

U njen dom svakodnevno stižu pisma i pokloni obožavalaca, od kojih je dobila i ovaj buket ruža.

Foto: stanija, stan foto pink.rs (6)

I u dnevnoj sobi, koja je zatrpana poklonima obožavalaca i njoj bitnih ljudi, stoji jedno ogledalo sa njenim imenom, a cela prostorija zrači toplinom.

Foto: stanija, stan foto pink.rs (7)

Kako su mnogi njeni fanovi želeli da vide kako izgleda njen dom, Stanija je napravila i snimak specijalno za portal Pink.rs i sve koji su želeli da zavire u njen stan i postavila ga na Pink.rs.

Stanija je, inače, posle samo jedne pesme, "Glavni akteri", koja je doživela veliki uspeh, dobila veliki broj poziva za nastupe, jer se dobro pokazala kao pevačica, pa skoro svakog vikenda nastupa negde, što u domaćim klubovima, što u inostranstvu, gde uvek napravi žurku za pamećenje.

Zbog toga sve manje vremena može da odvoji i nađe svoj mir u svom kutku.

V. Tanacković

'