AKTUELNO

Ona je želela i da se preseli jer se u svom domu nije osećala bezbedno.

Glumica Kira Najtli se zabrinula za svoju i bezbednost svoje porodice. Naime, ona je imala problema sa opsednutim obožavateljem Markom Revilom koji joj je zvonio na vrata, ispuštao čudne zvukove, slao pisma i pokušavao na sve načine da stupi u kontakt sa Kirom.

Iako je prvo želela da se preseli, za sada to neće učiniti već je rešila da postavi kamere i sigurnosna vrata u svoju vilu u Londonu. Tako želi da zaštiti sebe, supruga Džejms Rajtona i njihovu trogodišnju ćerku Edi.

Foto: Fonet

Kod kuće se osvrćem stalno oko sebe - ispričala je Najtli, koju je uhodio Mark Revil i zbog toga je dobio osam meseci zatvora i zabranu prilaska.

Revil je zvonio glumici na vrata i oponašao zvukove mačaka. U sanduče joj je ubacivao pisma i razglednice, kao i USB sa pesmama koje je njoj posvetio. Pre nego što je uhapšen, kredom je na zidovima crtao strelice koje vode do njene kuće.

Zaljubljen sam u nju, ali i želim da posluša moju muziku - rekao je Revil na sudu.

Kira je prvo planirala da se sa porodicom preseli i napusti kuću gde je Revil dolazio i uhodio je, ali je odlučila da ostane i pojača osiguranje.

Pink.rs

#Kira Najtli

#Zatvor

#glumica

'