AKTUELNO

Nataša Bekvalac po prvi put uhvaćena je u društvu svog novog emotivnog partnera, o kojem još uvek ne želi javno da govori.

Pre nekoliko dana u javnosti se pojavila informacija da je pop pevačica Nataša Bekvalac posle razvoda od Ljube Jovanovića utehu našla u IT stručnjaku Luki Lazukiću. Pop zvezda ostala je dosledna svojim principima i nije želela da govori o svom emotivnom statusu, međutim, ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da zabeleži prve snimke novosadske barbike i zgodnog preduzetnika.

Foto: TvPink Printscreen

Nataša i Luka uhvaćeni su na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" nakon povratka iz Amsterdama, gde su proveli nekoliko romantičnih dana daleko od znatiželjnih pogleda, a nakon ekskluzivnih snimaka "Paparaco lova", istina o emotivnom statusu Bekvalčeve konačno je isplivala na videlo.

Foto: TvPink Printscreen

Osim ovih zanimljivih kadrova, u novom "Paparaco lovu" moći ćete da vidite i prve snimke Tanje Savić nakon povratka iz Australije, ali i da saznate gde je to Haris Berković, zbog svoje devojke Rade Manojlović, iznajmio stan.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, kamere iskusnih paparaca uspele su da snime i folk zvezdu Seku Aleksić, koja je prijatno popodne provela u jednom beogradskom restoranu u koji je povela i svog sina Jakova, a još ekskluzivnih snimaka pogledajte ove srede u 21:45 na Televiziji Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Paparaco lov

#Seka Aleksić

#Tanja Savić

#pevačica

'