AKTUELNO

Pop pevačica rešila je da konačno sa fanovima podeli zajedničku fotografiju nje i njenog novog emotivnog partnera.

Nedugo nakon što je stavila tačku na brak sa bivšim sportistom Ljubom Jovanovićem, pop pevačica Nataša Bekvalac uplovila je u emotivnu vezu sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem, što je na sve načine pokušala da sakrije od očiju javnosti. Međutim, nije joj pošlo za rukom.

Foto: Andrej Nihil, Kobra

Prvi javni poljubav Nate i njenog novog dečka zabeležile su pre nekoliko nedelja kamere emisije "EKSKLUZIVno", kada su pred ostalim putnicima u avionu po povratku sa zajedničkog putovanja razmenjivali nežnosti.

Budući da su se sjajno proveli na prvom putovanju, usledila su nove pustolovine i javna pojavljivanja, međutim, fotografija šarmantnog Luke nije našla mesto u njenoj galeriji na Instagramu, gde je inače veoma aktivna... Sve do sada.

Foto: EKSKLUZIVno

Nataša i Luka već nekoliko dana uživaju na Ibici, omiljenom letovalištu novosadske barbike, gde je nastala njihova prva zajednička fotografija koju je rešila da podeli sa svojim fanovima na Instagramu.

Na romantičnoj fotografiji pevačica i njen dečko drže se za ruke, a ovaj prizor oduševio je njene pratioce koju su oduševljeni zbog toga što ponovo voli punim plućima.

Srce želi ono što želi... - napisala je Nata na engleskom jeziku i svima stavila do znanja koliko je zaljubljena.

D. T.

#Ljuba Jovanović

#Ljubav

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'