AKTUELNO

On je bio prvi gost u našoj novoj rubrici "Zadruga, sam protiv svih".

Bivši zadrugar i pevač Savo Perović upustio se u novu avanturu, te smo mu zadali nekoliko situacija iz četvrte sezone najgledanijeg rijalitija Zadruga, koje nam je on prokomentarisao.

Foto: Instagram.com/savo_perovic_je.deriste

Kako se na velelepnom imanju nalaze dve njegove dobre prijateljice i to Zvezdana Stevanović i Sandra Rešić, željno smo očekivali da čujemo komentar na njihove burne okršaje.

Prvi video prilog koji je Savo prokomentarisao bio je kada je njegova drugarica Sandra lupala na kapiju zbog sukoba sa Kristijanom Golubovićem, tokom emisije ,,Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Gledao sam ovaj klip, bilo mi je žao nje, zato što znam Sandru i ovo je baš ona, ovde je baš pukla, retko kada bi došla do ovog trenutka, ali znam da joj je ovde bilo teško. Teško mi je bilo i da gledam. Neću da gledam ovo dalje.

Nismo mogli a da Peroviću ne pustimo snimak burne svađe Zvezdane Stevanović i Vuka Moba, tokom koje je reper brutalno izvređao pevačicu. Nije krio svoje iskreno mišljenje, te je otvoreno rekao da je uvek na strani svoje prijateljice, ali je i otkrio kakva je Stevanovićeva privatno.

E, žao mi je bilo Zvezdane u ovom trenutku, ali znam Zvezdanu i znam koliko je luda i ovo je prava Zvezdana. Kada je neko nagazi, nema uopšte ono kočnice oko bilo čega. Ali vidim da je napadaju, ali sa druge strane, to je dobro rijaliti. Naravno da sam na strani prijateljice, uvek, bila ona u pravu ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Snimak koji je bio izuzetno komentarisan jeste jedna u nizu svađa Marije Kulić i Kristijana Golubovića, koju su vodili zbog njene ćerke Miljane Kulić. Savu nije bilo baš prijatno da gleda ove scene, isticajući da ne podržava takav vid svađe.

Zar se oni nisu tukli? Šta je sada ovo? Ovo je bilo pre ili posle tuče? Okej, vidim da je, meni je bilo strašno kada je Kristijan napao Mariju, kako god, znam kakve su one i koliko su nezgodne, ali to je žena. Ne volim nasilje nad ženama i to ne podržavam, moglo je i bez toga.

Za kraj, Savu smo pustili i video materijal u kom su se njegova drugarica Sandra i Kristijan sukobili.

Mnogo mi se sviđa ovde kako je Sandra obučena, lepa je na ovom klipu. Moram to da prokomentarišem. Sandra Rešić. Ja volim kod Sandre, iako joj ljudi to zameraju, kao drama je dok priča, ali ona je takva, šta god da radi ili priča, tako je uvek teatralna i uživi se. Znam ovo, gledao sam.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj upitali smo Savu da nam prokomentariše odnos Zvezdane i Sandre, budući da su njih dve imale okršaje. Perović je bio otvoren i rekao da ne bi znao kako da se nosi sa njima, kada bi se našao na velelepnom imanju.

Pratim kada su u pitanju Sandra ili Zvezdana, ili kada se njih dve kolju. Ja se ne družim sa njima zajedno i one su dve totalno različite energije, znale su se kroz takmičenje na ćao-ćao, ali nisam ni očekivao da će da se druže, ali se nisam iznenadio kada su se pokoškale, to nije neka svađa, ali njihove dve energije su totalno drugačije. Na drugačiji način su temperamentne, Zvezdana je, što bih ja rekao, malo klošarka, a Sandra više na intelektualnom nivou to radi. Ali one su živa vatra, to znam na ličnom primeru. Mnogo sam razmišljao, ja da sam tamo, ne znam kako bih to hendlovao, mislim da bi se Sandra pre naljutila, ona je za mrvicu posesivnija i pre bi se iznervirala.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Kristijan Golubović

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Sandra Rešić

#Savo Perović

#Zadruga

#Zvezdana Stevanović