AKTUELNO

Kompozitor je u svojoj knjizi otkrio detalje iz braka sa Gocom Lazarević.

Jedan od najpoznatijih kompozitora i tekstopisaca sa ovih prostora Milutin Popović Zahar u svojoj knjizi otkrio je brutalne detalje iz braka sa bivšom suprugom Gocom Lazarević. On je otkrio da ga je Goca napustila kada je dobila sve što je htela.

Foto: YouTube screenshot

- Mlada i lepa, i dobra pevačica, a vuče se sa jednim violinistom, bez nade da će je uzeti za ženu. Bez nade. U očima su se vrtele suze. Nije rekla ništa. I ja sam ćutao, ali tada sam odlučio da se njome oženim. Trenutak muške slabosti sudbina uvek nekako namesti po svome. Oženim se tom malom barbikom. Dugo smo bili u braku, deceniju i po. Izrodili smo decu, sina i kćerku. Moja mlada supruga bila je dobra pevačica, postala je popularna, prava zvezda na estradi. Tražili su je na svim feštama i festivalima. Najveće hitove za nju napisao sam ja, Zahar. Osokolila se, postajala sigurna u sebe i u svoje pevanje. Došla je i ogromna lova, mala gugutka iz neke šumadijske bestragije postala je ime, popularnije od mog. Pomislila je da je vreme da Galateja napusti Pigmaliona - napisao je Zahar.

Milutin Popović Zahar i Goca Lazarević bili su u braku 15 godina, a kompozitor je, ako je suditi po njegovoj knjizi ogorčen zbog toga kako se sve završilo.

Foto: Printscreen Youtube

Kada su nestale emocije, Galateja je otišla. Dobila je sve – slavu, novac, kuću, decu. Unapred je negde svila sebi novo gnezdo. Ponekad, godinama posle, kad joj zatreba neki hit, počne da me hvali po estradi, kao, Zahar je bio njena najveća ljubav. Ali ja nisam muva da se hvatam na lepak. A naivnosti u odnosu na žene davno sam se otarasio. Žene i kad vole, misle samo na to da nađu dobrog i moćnog oca za svoju buduću decu. Mala Galateja očitala mi je lekciju iz života za sva vremena. Opametila me. Zato sam često na televiziji ponavljao svoju patentiranu sintagmu: "Ko se ženi pevačicom, sahranjuje ga opština! - stoji u knjizi "Orfej s Drine".

Pink.rs

#Brak

#Goca Lazarević

#Milutin Popović Zahar

#knjiga

'