AKTUELNO

Otkrila i da li se nešto promenilo otkad je u braku.

Pevačica Biljana Sečivanović uživa u velikoj ljubavi, već godinama je u stabilnoj vezi koja je sada samo krunisana prstenom. Ona se udala za svog dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića, a sada je otkrila kako se sada oseća, kao i da li se nešto promenilo otkako su u braku.

- To je bilo jedno građansko venčanje, sa prijateljima i rodbinom, kumovima, zbog svih ovih mera predostrožnosti zbog korone, mi smo se potrudili da to obavimo u što manjem broju, a svadba je planirana za narednu godinu, ako nas korona ne poremeti - rekla je Biljana, pa objasnila kako se oseća sada kada ima prsten na ruci.

Foto: Pink.rs

- Mi smo u braku tri godine, nismo potpisali papir i nismo imali burme na ruci. Drugačije jeste, sada imamo burme na ruci, ali sve je kao i ranije - objasnila je pevačica.

Čestitke su pristizale sa svih strana, ali bilo je i onih koji nisu čestitali, ili su čestitali za zakašnjenjem, a evo šta pevačica kaže o tome.

- Ja sam u emisiji rekla da mi je dosta kolega čestitalo, ali da je bilo i onih za koje sam se iznenadila da se nisu oglasili. Ja im naravno ne zameram, bilo je i onih koji su u međuvremenu čestitali. Neki nisu u zemlji, ne gledaju vesti, oglašavaju se tokom svih ovih dana, nekolicina njih se javlja tokom svakog dana - otkrila je Biljana.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Pevačica je progovorila i o proširenju porodice, ali i o zajedničkim planovima.

- Mi svakako već živimo u porodici, a da li će biti proširenja porodice, to ćemo videti. To je u Božijim rukama, nije u našim. Nisam sigurna da li ćemo uopšte putovati zbog svega ovoga, mi svakako putujemo, sa ili bez venčanja - rekla je Biljana, pa otkrila da su ih na dan građanskog venčanja kumovi iznenadili:

- Mi smo planirali da to bude samo ručak, da se malo podružimo i da idemo kući, a kumovi su nam doveli akustičnu muziku - istakla je Sečivanovićka.

Autor: M.K.

#Biljana Sečivanović