AKTUELNO

Otkrio i da li će sa Jovanom ipak sesti i popiti kafu nakon rijalitija.

Povodom aktuelnih dešavanja u najgledanijem rijalitiju ''Zadruga'' oglasio se bivši dečko misice Jovane LJubisavljević, Luka Pojužina.

Luka je na sve što je Jovana u rijalitiju u poslednje vreme rekla o njima, o njihovom odnosu, navodnoj prevari, te o tome da mu ona zapravo nikad nije prešla preko prevare, imao da kaže sledeće:

Foto: Instagram.com/luka_pojuzina

- Sve što Jovana govori je istina. Nemam drugi komentar, ako ona kaže da mi nije prešla nikad preko prevare, neka bude tako. Ja sam na naš odnos stavio tačku i sada je sve nebitno što se tiče nas i našeg odnosa - rekao je Luka za Pink.rs, a o optužbama na račun svoje bivše da je lažni moralista i da je pogazila mnoge svoje principe u ''Zadruzi'', te je čak bila i intimna sa Stefanom Karićem pred kamerama, imao je da poruči sledeće:

- Možda je to držala u sebi, pa je to isplivalo na površinu. Ipak su tamo drugačiji uslovi, tako je, kako je - rekao je Luka za Pink.rs pomalo suzdržano, dok je naše pitanje da li će sa Jovanom nakon rijalitija popiti kafu uprkos svemu, odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

- Nema potrebe da pijemo kafu. Nemam šta ja njoj da opraštam ili ne, jednostavno na našu priču je stavljena tačka i to je to. Nema potrebe da se odnos dalje produbljuje. Stava sam da bivši partneri ne mogu da ostanu prijatelji. Tako je najbolje - poručio je misicin bivši, a o kritikama pojedinih zadrugara na Jovanin račun da je aljkava, rekao je:

- Tokom naše veze nije bila aljkava, ne znam kakva je unutra, ali spolja nije bila aljkava - kaže Luka, a za kraj je bivšoj devojci i Kariću imao da poruči samo jedno:

- Želim joj sve najbolje i sa Stefanom i u životu, ništa loše joj ne želim.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: M.K.